buda görmeyen arkdaşlar wardır diye koyuyorum +17
Bunu basan uzayli falan olmali 😄
- Resim Silinmiş.
Server kore sun+17
· 43 Yanıt · 8.5K görüntüleme 0 okuyor
43 Yanıt
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
76 + 17 sox 94+5ten daha mı iyi ?
-Sun ise- 76+17'ten... 93 +15... Evet çok daha iyiymiş 😄
-Sun ise- 76+17'ten... 93 +15... Evet çok daha iyiymiş 😄
76+15(sun)+17=108
baya ii oluyo 😊
baya ii oluyo 😊
çok basit bi programla bile o silaha sun görüntüsü verilebilir. eline alıp göstermeden inanmayın.
gerçi pek bununla ölçülmez ama yine de 300k'sı olan adam nereye +17 yapıyor.
inanmadım..
inanmadım..
çok basit bi programla bile o silaha sun görüntüsü verilebilir. eline alıp göstermeden inanmayın.
inanmadım..
Ne bugunlerde bile Bill Gates cebinde 100 dolar ile geziyordur , bankasını gördünmü ne mağlum belki 10 bil vardır ? 😈 😆
inanmadım..
hmm ozaman kore serverine girersin görüntüsünü bizim için bulursun bizde görmüş oluruz 😈
kasaya en fazla 500M konulabiliyo. ve zaten inansam gider arardım. ayrıca statlara bi bakın. 2488 phy attack olması için en az +24 falan olması lazım
inanmadım..
bence inan!
- Resim Silinmiş.
inanmadım..
bence inan!
- Resim Silinmiş.
76+15(sun)+17=108
baya ii oluyo :)
hiç olmadı 98+9blade bul ve degerlerine bak derim !
Fake beyler.Benim 98+5(eder 103) phy0 glaviem 2044 phy a sahip.
Bladenin phy düşüktür glavieye göre.+5 farkla 2488 olması mümkün değildir. 😎
Bladenin phy düşüktür glavieye göre.+5 farkla 2488 olması mümkün değildir. 😎
O
Optimus Prime
⭐ 18y
inanmadım..
hmm ozaman kore serverine girersin görüntüsünü bizim için bulursun bizde görmüş oluruz 😈
👍 👍
O
oLdCiTyLee
⭐ 18y
inanmadım..
yha arkadaşım inanmadığınız şeyleri neden lekelersiniz hiç anlamam inanmıyosanız yorum yapmayın bu kadar basit hem bide adamın paraları yan çarında olamazmı sizce lekelemek için binbir dereden su getiriyosunuz yha o kadar ince detayları düşünüyosunuz da bunu mu düşünemiyonuz ayrıca adam paylaşmış bi tşk edin en azından tşk ler kardeşim güzel çalışma 👍 herkese ii oyunlar
I
ImmorTaLGoD
⭐ 17y
Evet Beyler Korean Silkroad'da Max. + Basma +17 Tabii Bu Çok Zor Olmasına Rağmen Basan Basıyor..
Bu Silah 10Deg. Som+9 Kadar Attack'a Sahip..
Bu Silah 10Deg. Som+9 Kadar Attack'a Sahip..
A
altanyunus
⭐ 19y
😊 insan elinde bir parıltı gösterir ne renk acaba +17 sayet gercekse tabi
yuh nasıl parlıyo acaba o silah ..taverna ışıkları gibidir heralde 😄
O
OttoManO'War
⭐ 17y
+13ten öteye gidilmez bu oyunda 😊 bu kadar phy attack ta olmaz 😊 iyi sallama olmuş ama 😊
C
Cengizhancelik
⭐ 18y
+13 Son Diye Biliyorum Silkroad'da...Phoshoptur Büyük İhtimal.Ayrıca Parayla Alakası Yokki Bunun Parana Göre İtem Geçip Geçmemesi Belirlenmiyor Serverda.:)
yoq böyle bişey dicemde kore serwerında normaldir herhalde
serwer ile ilgili bir bilgim yoq ama
serwer ile ilgili bir bilgim yoq ama
bu phy atak neden olmasın ki silah sun bi defa bide + 17 olunca e diycek söz yok ss anlatyıo
S
SatanicTurtle
⭐ 17y
inanmadım..
Ne bugunlerde bile Bill Gates cebinde 100 dolar ile geziyordur , bankasını gördünmü ne mağlum belki 10 bil vardır ? 😈 😆
😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap