8 li pt de kasmaya başlayacağım. charımı warlock a çevirdim. str char. buff debuff
8 li pt de hangi skilleri kullanacağım. pt ye daha fazla katkı yapabilmem için neler yapmam gerekir. lütfen bilgilendirirseniz sevinirim.. charım str char olacağı için atak yapmayacağım.
Sbot Warlock Skilleri
· 10 Yanıt · 29K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
80lvl ve devamında açılan alan etkili debuff skillerini sıraya koyman yeterli olacaktır. char str olacagı için flower skilleriyle ugraşmaya gerek yok sadece debuff atması gerekir
Öncelikle karşı tarafın defansını yokeden skilleri at ki ptdeki diğer kişiler fazla damage. Sonra stun vb yavaşlatıcı etki eden skilleri kullan. Karşı tarafın atak gücünü yokeden skilleri de koyabilirsin. Str olduğun için atak skilleri koymana gerek yok
sbot ayarlarını nasıl yapacağım peki. debuff skillerini atak skillerinemi koyacağım.
sbot ayarlarını nasıl yapacağım peki. debuff skillerini atak skillerinemi koyacağım.
evet.
Karakter kaç level ona göre skill ayarlarına yardımcı olabiliriz. Ya da warlock mastery kaç level??
warlock 101 levelde şuan..
sbotda warlock skillerini nasıl dizeceğim? anlatabilir misiniz?
cevap bekliyorum?
Sbotta atak skillerine koy debuf skillerini. Atak skillerinde general moblara işe yaramaz debufları koy. Pt ve gp moblara defans azaltıcı ve yavaşlatıcı debufları koy. buf demişsin clericsende buflara bless spell i koy tamamdır. Trainin placede alanı 5-6-7 yap char sürekli alana giren moblara debuf yedirir. Clericsen ptdeki clericede res ayarla.
Low HP/Mainlist
Courage raze
Medical Raze
Dark Decayed
Vampire Touch
Mid HP(Giant-->PT champion)
Courage raze
Medical raze
dark decayed
Courage ravage
Vampire Kiss
High HP (--> PT Giant)
Vampire kiss
Courage ravage
Magical ravage
vampire kiss
Recovery bind
Death trap
Partide STR atak yapan varsa Physical ravage fayda sağlar. Combat ravage eklemedim,çünkü GP dışında impotent ihtiyacı yok, ataklar sağlamsa 3-4 vuruşta gider diğerleri.
Buff while training
Dusk Armor
Advanced reflect
Courage raze
Medical Raze
Dark Decayed
Vampire Touch
Mid HP(Giant-->PT champion)
Courage raze
Medical raze
dark decayed
Courage ravage
Vampire Kiss
High HP (--> PT Giant)
Vampire kiss
Courage ravage
Magical ravage
vampire kiss
Recovery bind
Death trap
Partide STR atak yapan varsa Physical ravage fayda sağlar. Combat ravage eklemedim,çünkü GP dışında impotent ihtiyacı yok, ataklar sağlamsa 3-4 vuruşta gider diğerleri.
Buff while training
Dusk Armor
Advanced reflect
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap