Icerige atla
Extraloob

sbot sorun ltf yardım edın

· 11 Yanıt · 1.9K görüntüleme
E
efche OP ⭐ 18y
sbot sp cavede gorevlerın hıcbırını toplamıyor benım toplayıcı petınde gunu gectı yoktur yanı kendısı toplamıyor pick yaptım olmuyor neden acaba bı turlu sorunu bulamadım ltf yardım edın
11 Yanıt
S
Ayarları sil baştan yap toplama ayarlarını.
E
efche OP ⭐ 18y
bu gorevler hunter yazanlar degılmı 3 tane ? bı deneyelım
S
Dene bakalım.
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
sbot sp cavede gorevlerın hıcbırını toplamıyor benım toplayıcı petınde gunu gectı yoktur yanı kendısı toplamıyor pick yaptım olmuyor neden acaba bı turlu sorunu bulamadım ltf yardım edın

➡️ Auto cave quest tıklayınız.
S
İtems>>Quest>>Pick

👍
E
efche OP ⭐ 18y
olmuyor yine toplamıyor bide gorev teslım etmesınıde yaptım belırttıgım yerde kasmıyor baska yere gıdıyor butun kasma seceneklerını yaptım yınede durmuyor gorevlerı toplamıyor
E
efche OP ⭐ 18y
add guest dıyıp gorevı secıyorum ama gorev ekranda gorunmuyor botun tum ayarlarını yenıdenmı yapayım ne yapayım bu sorunu cozemedım
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
add guest dıyıp gorevı secıyorum ama gorev ekranda gorunmuyor botun tum ayarlarını yenıdenmı yapayım ne yapayım bu sorunu cozemedım

Görev ekranda görünmüyor derken.?Resim eklerseniz sevinirim.Bizde size yardımcı olmaya çalışalım.
F
Öncelikle item toplamamasının sebebi yukardaki konuşmalardan anladığım kadarıyla siz item toplamayı hala pete toplatma olarak botta unutmuşsunuz.öncelikle bottan settings-pick via pet işaretini kaldırınız ve save settings deyiniz.
Görev kısmını ise detaylı olarak resim eklerseniz daha kısa sürede yardımcı olabiliriz.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: