sbot sp cavede gorevlerın hıcbırını toplamıyor benım toplayıcı petınde gunu gectı yoktur yanı kendısı toplamıyor pick yaptım olmuyor neden acaba bı turlu sorunu bulamadım ltf yardım edın
sbot sorun ltf yardım edın
· 11 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Ayarları sil baştan yap toplama ayarlarını.
bu gorevler hunter yazanlar degılmı 3 tane ? bı deneyelım
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
Dene bakalım.
sbot sp cavede gorevlerın hıcbırını toplamıyor benım toplayıcı petınde gunu gectı yoktur yanı kendısı toplamıyor pick yaptım olmuyor neden acaba bı turlu sorunu bulamadım ltf yardım edın
➡️ Auto cave quest tıklayınız.
S
SeljukEmpire
⭐ 15y
İtems>>Quest>>Pick
👍
olmuyor yine toplamıyor bide gorev teslım etmesınıde yaptım belırttıgım yerde kasmıyor baska yere gıdıyor butun kasma seceneklerını yaptım yınede durmuyor gorevlerı toplamıyor
add guest dıyıp gorevı secıyorum ama gorev ekranda gorunmuyor botun tum ayarlarını yenıdenmı yapayım ne yapayım bu sorunu cozemedım
add guest dıyıp gorevı secıyorum ama gorev ekranda gorunmuyor botun tum ayarlarını yenıdenmı yapayım ne yapayım bu sorunu cozemedım
Görev ekranda görünmüyor derken.?Resim eklerseniz sevinirim.Bizde size yardımcı olmaya çalışalım.
F
ForEverTurk
⭐ 17y
Öncelikle item toplamamasının sebebi yukardaki konuşmalardan anladığım kadarıyla siz item toplamayı hala pete toplatma olarak botta unutmuşsunuz.öncelikle bottan settings-pick via pet işaretini kaldırınız ve save settings deyiniz.
Görev kısmını ise detaylı olarak resim eklerseniz daha kısa sürede yardımcı olabiliriz.
Görev kısmını ise detaylı olarak resim eklerseniz daha kısa sürede yardımcı olabiliriz.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap