R riberyanil OP ⭐ 18y 15 yil once #1 beyler sbot yeni sürüm olan 1.89a.zip indirdim ama client açılmıyo update yap yazıyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
R riberyanil OP ⭐ 18y 15 yil once #2 legend 6 da yüklü ndn açılmıyor yardımmmm TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lrd ⭐ 17y 15 yil once #3 aynen bende aynı hatayı alıyorum çözemedimde bi türlü : / TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T takerisks ⭐ 16y 15 yil once #4 1,89 a yı indirin ve silkroad 1.182 sürüme geçti update yapın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lrd ⭐ 17y 15 yil once #5 1,89 a yı indirin ve silkroad 1.182 sürüme geçti update yapın.şuan tüm kriterler uyuyor bende sürümün eski hatası oldugunu anladım ama herşey normal .. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #6 kuzum client'tan aç oyunu ve gör client kaç numarada de bakayım bana soru: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil