Icerige atla
Extraloob

SBot Resimli Anlatım

· 105 Yanıt · 71K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
105 Yanıt
C
hocam cidden harika bir anlatım eline sağlık eyv çok işime yaradı (:
R
rephles ⭐ 18y
guzell..
P
OMG şuraya bak. Şaheser yaratmışsın hacım.
Sabit kalsın bir süre 🎭
D
DaWixed ⭐ 19y
Şu anlık bu botu almamamdaki sebep,Spwrmod'taki gibi balıklama atlamak istemeyişimdir.
Yüzeysel ve görüntü açısından güzel bir bota benziyor.
Biraz bekleyeceğim.İnşallah sonu SpwrMod gibi olmaz ve bende bu botu kullanırım (:
M
Meddah ⭐ 18y
çok karışık bir şeye benziyor yav bu bot. (:
T
taci41 ⭐ 18y
s.a guzel bi bot programına benzior kardeşim bi kaç sorum olcak acaba bunda soft mode gibi 3 4 tane char bota bırakabiliormuyuz ve soft mode gibi banlanmama riskimiz varsa vercegin cevap için şimdiden tesekkur ederim
M
McCappy ⭐ 18y
s.a guzel bi bot programına benzior kardeşim bi kaç sorum olcak acaba bunda soft mode gibi 3 4 tane char bota bırakabiliormuyuz ve soft mode gibi banlanmama riskimiz varsa vercegin cevap için şimdiden tesekkur ederim

sm gibi istedin kadar bot açabiliyorsun tek bir pc de istersende 2 farklı ip de kastırabiliyorsun botu ... ve gelelim şu banlanma mevzusuna artık ben sıkıldım durmadan söylemekten agbot tbot isrobot sm yada Sbot banlanma riski hepsinin aynıdır sadece bunu en az seviyeye indirebilirsin buda düzenli olarak silk alarak olur 👍
Z
Zardock ⭐ 19y

softmoddaki özelliklerin aynısı hatta daha fazlası mevcut ban riskin her zaman vardır bot kullanıyorsan silk alıcaksın alsan bile banlanırmıyım acaba dıye dusunme giderse gider botla yenısı kasılır ^^
U
ustameen ⭐ 19y
sm den daha kullanışlı olan bir yönü var. sm ile clientler aynı makineden bağlandığını saklayamıyorsunuz. sbot clientler için farklı pclerden açılmış izlenimi verebiliyor. bu açıdan güzel!

bir sm kullanıcısı olarak sm tadı aldığımı söyleyemem. ama bu sbotun kötü olduğu anlamına gelmez!
W
Tşkrler
T
tuning07 ⭐ 19y
Süper nalatım.Tebrikler hacım..
D
darksprits ⭐ 18y
Teşekkürler süper olmuş. Bu arada wild avatarına bayıldım:)
W
weraszx_27 ⭐ 19y
bu bot un ödemesini nasıl yapıyoruz onun hakkında bilgi verirsen daha makbul geçer şimdiden saol
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ödemesi derken bizden almak istiyorsanız benim hesaplarıma ödemeyi yapıyorsunuz hepsi bu.
O
ossakay ⭐ 19y
ellerine ve emeğine sağlık süper olmuş clientsiz kullanımın anlatımı varmı bilmiyorum ama yoksa o konuyuda biraz açıklarsanız 😳 🤘 🤘 🤘 🤘
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hmm güzel bir istek ilgili bölüm yöneticilerine hemen paslıyorum konuyu !
F
fgonul46 ⭐ 18y
emeğine sağlık çok güzel olmuş
T
Truth ⭐ 18y
Ya

Couldn't start SRO Client...[17:52:14] * Starting of sro_client.exe failed!
Yardım lütfen !!
D
DostDeli ⭐ 19y
Dediğin Ayarları Yaptım Ama suan da Bot 2 tane Acılmadı Bir tane actım ayarlarını yapıp arka plana salladım simdi nasıl olacak nasıl acacagım ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: