önemli değil ^^
SBOT REHBERİ - GENİŞ KAPSAMLI - EN GÜNCEL - 2017 !
· 76 Yanıt · 122K görüntüleme 0 okuyor Sabitlenen · Sayfa 3 / 4
Yanıtlar
Bişi sorucam chinalarda fire sheild emperor için silah değiştiriliyormu şu an?
Benimde Bi sorum olucak şuan yeni gelen s-bot 1.65b patchinde training place ayarlarında auto walk diye bir seçenek görüyorum bu seçenek auto script seçeneğimi acaba yani isrobot gibimi oldu sbot ta?
Benimde Bi sorum olucak şuan yeni gelen s-bot 1.65b patchinde training place ayarlarında auto walk diye bir seçenek görüyorum bu seçenek auto script seçeneğimi acaba yani isrobot gibimi oldu sbot ta?
gittiğiniz yere otomatik gidiyor o sayede 😉
gittiğiniz yere otomatik gidiyor o sayede ;)
Bunu Yeni Yaptılar Sanırım Değilmi?
eline koluna böbregine saqlık bro 😄
T
tuner.gurkan
⭐ 16y
arkadaşlar.yardım.için.lütfen.ekleyin..
mailto:[email protected]
arkadaşlar.yardım.için.lütfen.ekleyin..
Ne gibi bir yardım.
TşK Ederiz Çok Gzz Olmuş Emeğe SayGı 😊
Hocam ellerine sağlık süper olmuş. Botta skill göstergeleri değişti oda sorun olmaz artık heralde alışıldı sbot'ta
Teşekkürler... 😉
Teşekkürler... 😉
ellerine saglik coook guzel olmus
C
charmeleon
⭐ 16y
Ellerine sağlık süper olmuş 😉
Ellerine Saglık Hacım Güzel Olmuş
şu resimleri değiştirin artık güncel botun resimlerini koyarak anlatım yapın daha çok yardımcı olacağıınıza eminim
R
realnightwolf
⭐ 19y
teşekkür
güzel bir topic olmuş saol
Y
YouForKilleD
⭐ 16y
Eline saglık 10 numara olmuş
Çok char kasanlar için botun bir avantajı varmı automatik skillleri level uplamıyor sanırsam aradım ama bulamadım iyi günler
Çok char kasanlar için botun bir avantajı varmı automatik skillleri level uplamıyor sanırsam aradım ama bulamadım iyi günler
mbotta var o özellik malesef 😳
S
StyLe0nEmX
⭐ 17y
harika çalışma olmş elinize sağlık 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap