Icerige atla
Extraloob

SBOT REHBERİ - GENİŞ KAPSAMLI - EN GÜNCEL - 2017 !

· 76 Yanıt · 122K görüntüleme Sabitlenen · Sayfa 4 / 4
Yanıtlar
D
Discus ⭐ 18y
cok detaylı bır rehber emegıne saglık King EXL
S
Savtekin ⭐ 15y
İtem konusunu anlayamadım arkadaşlar itemleri toplamak için elixir itemler magıcstoneler falan illa hepsini tek tek pickupmı yapmamız lazım bir sürü var. İlk defa kullanıyorumda Sbotu.
S
Savtekin ⭐ 15y
Yardım edebilecek biri yokmu arkadaşlar ? googledende baktım hep eski sbot rehberleri var .
M
momucu ⭐ 18y
kardeş saolasında 1. si güncel değil 2. si ise açıklamaları kestirip atmışsın onların açıklamalarınıda yapsan çok iyi olurdu.. bazı şeylerin ne işe yarıdığıı belli değil mesala auto potion bölümüdür diye yazmışsın 1. kare ne işe yar diğeri ne işe yara yok bu öylesineydi başka yerler var böyle yapmadığın..
O
Onitsuka ⭐ 17y
kardeş saolasında 1. si güncel değil 2. si ise açıklamaları kestirip atmışsın onların açıklamalarınıda yapsan çok iyi olurdu.. bazı şeylerin ne işe yarıdığıı belli değil mesala auto potion bölümüdür diye yazmışsın 1. kare ne işe yar diğeri ne işe yara yok bu öylesineydi başka yerler var böyle yapmadığın..

Açıklamalar gayet düzgün.
Güncellige gelince düzenlenicek onlar ..
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
training place e giderken char yolda kendine saldıranlara da saldırıyor nasıl kapatacagız bu ozelligi?
Collapse
Collapse ⭐ 16y
bu rehber güncelliğini yitirmiş sanırım...
S
SultibaC ⭐ 18y
yeni bi rehber oluşturusanız çok ii olur
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Aklımda ama iş güç arasında zaman ayıramıyorum, bu bayram tatilinde bir gün iznim olacak o gün ugrasabilirim sanırım.
Z
zalimsel ⭐ 12y
Harika bir iş çıkarmışsınız paylasimlarinizin devamını dilerim ve repair çekiç oto nasıl kullanılıyor

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
S
sevonur19 ⭐ 12y
Benim gerçekten acil bir sorunum var private server için sbot kullanıyorum v1.046 özel mobs Titan atıyor belli bölgelere her 5 saatte bir o mobslara bot zerklemiyor setting uniq strong her seçeneği denedim ancak olmuyor lütfen bana çözümü bilen arkadaşım ulaşırsa cevap verirse çok memnun kalırım
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
/Konu tamamen yeni sbot rehberiyle güncellendi. Görseller yenilendi , bir çok sayfası Türkçe'ye çevrildi.
R
runordieee ⭐ 12y
Yeterince iyi bir post degil fazla eksik yönü var res olayıyla ilgili oto res diger çarın oto kalkması gibi şeyler bagzı sayfaların alt kısımlarıda açıklanmamış sadece üst bölümler açıklanmış Biraz detay lütfen
R
runordieee ⭐ 12y
Jc planetten üyeligim var oto login kısmında sıkıntım oluyor sürekli bir türlü çözemedim karakterin ıd pw sini yazarken @ işareti koyucakmıyız doldurdugumuz ekrana lütfen bir cevap !!!
Melon
Melon ⭐ 15y
Sbot'ta reverse ile geri dön seçeneği var mı ? hatırlayamadım ve bulamadım da
chandelier61
Benim sbot Triggered startup of dummy client. Please wait... bunu verip duruyor sürekli nedir bu?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: