evet arkadaslar kullanan arkadaslar acıklarsa seviniriz !!!
Sbot nedir? Ne işe yarar ?
· 12 Yanıt · 23K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
isrobotun cracklanmıs halidir car kasmaya yarar mesela isrobotta 1 car kasariken smde 3 ayrı bilgisayarda ve 1 bilgisayarın kaldıra bildi kadar car acabilirsin
dipnot: konu yanlış yerde 😊
dipnot: konu yanlış yerde 😊
isrobotun cracklanmıs halidir car kasmaya yarar mesela isrobotta 1 car kasariken smde 3 ayrı bilgisayarda ve 1 bilgisayarın kaldıra bildi kadar car acabilirsin
dipnot: konu yanlış yerde :)
Srobotun cracklenmiş hali değildir. Adamlar Herşeyini Kendisi Yapmış 😉
dipnot: konu yanlış yerde :)
arkadasım smbot gıbı anlamıs heralde konu yanlıs yerde dedıgıne gore
şu anda piyasada buLunan en hızLı bot diyebilirim şahsen kendim kuLLanıyorumk + oLara bir çok özeLLiği var ayarlarda + basma seçeneği ve blue basma seçeneği var tabiki en büyük özeLLiği bulunduğun bilgisayardan istediğin kadar clientless açabilip 2 ayrı bilgisayardan'da bağlanabiliyorsun 👍
şu anda piyasada buLunan en hızLı bot diyebilirim şahsen kendim kuLLanıyorumk + oLara bir çok özeLLiği var ayarlarda + basma seçeneği ve blue basma seçeneği var tabiki en büyük özeLLiği bulunduğun bilgisayardan istediğin kadar clientless açabilip 2 ayrı bilgisayardan'da bağlanabiliyorsun 👍
1 bot accuond unu 2 ayrı pc aynı anda kullanabiliomu 😱
aynı anda kullanılabiliyor.
1 bot accuond unu 2 ayrı pc aynı anda kullanabiliomu 8O
eet kullanılabiliyor zaten botun en büyük özelliğide bu 😘
😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 😱 5€ du demi bunun fiyatı???? alla alla 🤔
eet 5€ .. sitemizde satışa çıkardı bu botu imkanı olmayan üyelerimiz için
eet 5€ .. sitemizde satışa çıkardı bu botu imkanı olmayan üyelerimiz için
bliyorum da aşırı ucuz yani sm gibi olması bni aşırı şaşırttı. artık sm tarih olucak desenize 😎
sm tarih olmaz fanatikleri var çünkü. multi bot isteyen isrodan vazgeçemeyenler sm kullanacaktır.
sbot belli bir kullanıcı sayısına ulaşınca yüksek ihtimalle fiyatı artacaktır.
sbot belli bir kullanıcı sayısına ulaşınca yüksek ihtimalle fiyatı artacaktır.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap