Icerige atla
Extraloob

COINS NEDİR NEREDEN DÜŞER NE İŞE YARAR

· 44 Yanıt · 141K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Dikkat edilecek 2 nokta var 100-104 lvl Firavu'nun Mezarlığı, 105-110 Tapınaktan düşerler.

44 Yanıt
D
Deadly_TR ⭐ 18y
güzel konu tşk
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Dikkat edilecek 2 nokta var 100-104 lvl Firavu'nun Mezarlığı, 105-110 Tapınaktan düşerler.

/ Haber Kumdan Kale Facebook sayfamızda yayındadır.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Anlamadıgım itemde Price 4,999,000 yazıyor yani 5m 'e de alınıyor mu bu itemler ?
EXL | SRO | İŞKOLİK
K
KissBerry ⭐ 17y
Anlamadıgım itemde Price 4,999,000 yazıyor yani 5m 'e de alınıyor mu bu itemler ?

bende onu düşünüyordum 🤔
M
maxcrazy ⭐ 17y

bende onu düşünüyordum 🤔

sanırım hem 33 tane silver toplucaksınız hem 5m para vericeksiniz.
böyle olabilir 😊
Q
Quattro ⭐ 19y
Kanımca bu gold coin ler çok zor düşer.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
5m + 40 silver coins + 30 gold coins

gibi iteme göre coins verilecek kısacası öyle kolay iş değil psikopata bağlamak lazım pre plus ile günde 5 kere girsen 10 saat eder hepsinde 1 tane silver düşse 8 günde silver toplarsın 8 günde de gold toplarsın yani bir itemi max. şans ile 20 günde kazanabileceksin 6 item var 120 gün en max. şans ile kısacası tüm set 4 ay ile başlar süresiz gider 😜
*
Gerçekten güzel anlatım olmuş

Ellerine Sağlık okan abi 😘
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Teşekkürler canımcım işimiz görevimiz bilgilendirmek oyunu çözüp tüm siz oyun severlere güzelce anlatmaktır ^^
*

Teşekkürler canımcım işimiz görevimiz bilgilendirmek oyunu çözüp tüm siz oyun severlere güzelce anlatmaktır ^^

😘
I
Chinese ve Euro için aynı setler kullanılcak sanırım peki takıların novaları coinslerle alınabilecek mi?
B
BaZinGa ⭐ 18y
dün içeri ikinci girişimizde sırayla her odaya girip buldugumuz tüm uniqueleri kestik. hatırladıgım kadarıyla 5-6 tane kestik. sonuncusunu kestıkten sonra bir adet coin verdi o da ptde bi arkadaşa gitti, eger boyle cok az dusecekse bayagı uzun zaman alır o ıtemlerı toplamak, birde normal yaratıktan dusen ıtemle kombınasyonlu gıyılmeyecek onlar. onu gıymek ısteyen tum setını almalı ki giyebilsin dimi?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
dün içeri ikinci girişimizde sırayla her odaya girip buldugumuz tüm uniqueleri kestik. hatırladıgım kadarıyla 5-6 tane kestik. sonuncusunu kestıkten sonra bir adet coin verdi o da ptde bi arkadaşa gitti, eger boyle cok az dusecekse bayagı uzun zaman alır o ıtemlerı toplamak, birde normal yaratıktan dusen ıtemle kombınasyonlu gıyılmeyecek onlar. onu gıymek ısteyen tum setını almalı ki giyebilsin dimi?

eu - ch alıp giyebilecek 3 tür giysi modeli var ve parçaları tek tek giyebileceğiz 😘
A
apoli ⭐ 17y
yav ben anlamadım şimdi 109 level silah geldi mi gelmedi mi ? bide lucky powder yok 101 bowa + basamıyorum 😞
O
os1 ⭐ 19y
Warcraft gibi olmuş oyun 😄
Q
Quattro ⭐ 19y
yav ben anlamadım şimdi 109 level silah geldi mi gelmedi mi ? bide lucky powder yok 101 bowa + basamıyorum :(

Evet 11 Lucky eklenmemiş 😆
A
apoli ⭐ 17y
evet +3 bastım bıraktım kasıyorum öle ^^ 109 level silah yok mu şimdi öyle bi söylenti var aydınlatırmısınız ?
K
Koelschh ⭐ 17y
Psikopatlara yonelik yapmislar legend 5 i 😱
ama urasan insan son seti düzer tabi bunlar pre plusa bakar 3 kez fazla girme sansi veriyor 🕵️
C
Bu NPC ci nerde oluyor tam olarak Trader NPC sindemi?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: