Merhaba arkadaşlar sbot alamayı düşübüyorum ama emin değilimSize sormak istedim.Lütfen cevaplarınız aşalamadan söyleyiniz.
Teşekkür Ederim ...
Not:Artısı ve eksisi ile lütfen yazınız..
Sbot Ne kadar güvenilir?
· 16 Yanıt · 5.4K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
bot şuan cok yeni. kullanmış biri değilim ama en yakın zamanda kullancam. güvenilir olup olmadıgıyla ilgili birşey söylemek için daha cok erken diye düşünüyorum 🤔
adamlar yakında deli gibi para kazanır eğer botun bu şekilde performansı devam ederse.. hack olaylarına falan girişeceklerini sanmıyorum para ve ün yapmak varken.. 😆
Başka düşüncesi olan lütfen + ve - leri ile yazsın..
N
Nymphodora
⭐ 19y
Gerekli bilgileri Respect vermiş viewtopic.php?f=567&t=98998 👍
Ben programı indirdim deneme sürümü geçmiş zaten programa bakınca kendini belli ediyor hiç düşünmeden 5€ bayıldım ve aldım çok çok güzel şuan ufak tefek sorunları var ama + ları -lerinden daha çok ve eminim böyle devam ederlerse diğer botların hepsi iflas eder.
Oyuna Game Guard'ı kapatmadan giren ilk bot Sbot.Ben gönül rahatlığıyla kullanıyorum.
S
ScriptKiddie
⭐ 19y
veb soyulma lafları olduğu için almıyorum şuan
ben bile aldım giden lvl 90 char olursa haber veririm 😄
veb soyulma lafları olduğu için almıyorum şuan
bizim çarı soymuyolar sizin çarları soyuyolar ilginç 😁
S
ScriptKiddie
⭐ 19y
soydular demedim beklioyrum dedim 😊
soydular demedim beklioyrum dedim :)
ne yazdığını bilmiyorsun daha. (soyulma lafları olduğu için şimdilik alıyorum ) bunu ben demedim herhalde
eğer bu adamlar char soyuyorsa en çok zararı ben görürüm herhalde 😊
GAIA da (4bil gold)
80+ 3 char(itemler vs)
70+ 2 char(itemler vs)
HERA da 80lv 3 char. vs vs.
Eos daki Iris deki eziklerimi saymıyom 😄
tabi herkes kendince güvencesini almalı. ama eğer soyulursam sevinirim. bu sinirle oyunu kesin bırakırım ^^
GAIA da (4bil gold)
80+ 3 char(itemler vs)
70+ 2 char(itemler vs)
tabi herkes kendince güvencesini almalı. ama eğer soyulursam sevinirim. bu sinirle oyunu kesin bırakırım ^^
eğer bu adamlar char soyuyorsa en çok zararı ben görürüm herhalde 😊
GAIA da (4bil gold)
80+ 3 char(itemler vs)
70+ 2 char(itemler vs)
GAIA da (4bil gold) oO ^^
evet 4bil kastım 😄 gold kasacam diye kendime item bile yapmadım 😄 gold harici depolarda bulunan elementler de en az 1 bil eder 😄 wind 3 wind 4 earth 6 water 6 lar çalınırsa kesin bırakırım oyunu 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap