Icerige atla
Extraloob

Sbot kendiliğnden clientless moda geçiyor

· 27 Yanıt · 43K görüntüleme
G
Gameworld OP ⭐ 19y
Sbot ışınlanınca kendiliğinden clientless moda geçiyor nedeni nedir? Bazende direk geçiyor bilgisayarın özellikleri iyi hiç tıklamıyor ama sbotda bu sorun var sildim yükledim ginede değişmedi çözümünü bilen lütfen yardım etsin ?
27 Yanıt
X
Xplosive ⭐ 17y
1 den fazla char açıyormusun ?
G
Gameworld OP ⭐ 19y
1 den fazla char açıyormusun ?

Evet 3 tanecik ama 1 si clentless kalıyor hep 2 si hide taxiden dolayı neden oluyor ya
G
Gameworld OP ⭐ 19y
Her zaman yeni versionda düzelir diyorlar ama hep aynı hata bıktım ya 3 tane çarı bile sbotta açamıyoruz bu nasıl iş 1sini zaten clientlesse bırakıyorum 2 si hidede kalıyor tak bir açtımmı direk clientlesse geçiyor
G
Gameworld OP ⭐ 19y
Yardım edecek yokmu ?
J
JawBreaker ⭐ 18y
Driverlerini güncelle.
V
volaris ⭐ 18y
driverları güncelle
G
Gameworld OP ⭐ 19y
En günceli zaten of off
I
IslamicCc ⭐ 19y
sistem yetersiz geliyor 3 char için.
M
Milano ⭐ 18y
3 charda sistem kasılıyordur o yüzden otomatik clientless'a atar.
A
alez ⭐ 19y
aynen pc kaldırmıyoo 3 sroyu taxi yapıyosun bi tek kasan char açık kalsın dierlerini kill client yap
bnm pc normalde 3 sro açamaz ama clientless 5 char + clientli kasan char açtım mis gibi çalışmaya devam etti :))
G
Gameworld OP ⭐ 19y
Dual core çift çekirdek işlemci 2.50 2gb ram atı radeon x1650 1GB ekran kartı çalıştırmıyomuş demek pcyimi değişsek ne !!!
J
JawBreaker ⭐ 18y
Dual core çift çekirdek işlemci 2.50 2gb ram atı radeon x1650 1GB ekran kartı çalıştırmıyomuş demek pcyimi değişsek ne !!!

Oda bir çözüm önerisi denemekte fayda var. 🍿
S
srogame ⭐ 17y
camdan aşşa at xD
M
McBlue ⭐ 19y
Arakdaşım mileltinde corei7 kulllanınanıda gördüm adamlar kaç char acıyo.Bitek sendemi 3. charda atıyor mantıklı düşün dmeek sistem yetersiz
V
volkanka ⭐ 17y

Sistemden kaynaklanmaz sadece; internetin hızıda önemlidir.
A
alpbey07 ⭐ 18y
driverları nasıl guncelliyecez
A
alpbey07 ⭐ 18y
saol
G
Gameworld OP ⭐ 19y

Diğer pcmi kurdum yukardaki özelliklerden çok az düşük olmasına karşın 3 çarımıda clientless mod olmadan rahatlıkla açtı tek fark bu vistaydı demek internet hızından oldu 🤔

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: