Merhaba arkadşlar sbot NPClerdeki işini halletikden sonra dışarı çıkıyor 5 metre ilerliyor sonra return basıyor.Scriptleri sizin script bölümünden aldım fakat yinede aynı hedef scricpt i seçitiriyorum şehirden çıkıyor Return çekiyor öle mal gibi şehirde bekliyor yardımcı olursanız sevinirim 🍿
SBot kasma alanına giderken Return çekip şehre dönüyor
· 9 Yanıt · 8.3K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Konu iptal halledildi ^^
nasil hallettn ?
nasil hallettn ?
+1
açıklada arkadaşlarda faydalansın
şehirlerin çıkışında ki avoid'ler yüzünden duruyor script'i siz çizin oraya kadar çıkışı yapın sonrasında seçtiğiniz diğer script'in başına ekleyin sorun kalmayacaktır ^^
Şehirden çıkarken 140 lvlik mobsların uzağından aldım yolu düzeldi ben biraz yakın geçiyordum Sbot şehre otomatik Return çekiyordu fakat öyle bir sorunum kalmadı .Kusra bakmayın arkadşlar iş yoğunlumğumdan dolay yazamadım ^^ umarım işinize yarar
bendeki bot sehırden de cıkmıyor ***************** sabahtan berı kufurbaz olcam valla cıksada return cekıyor napsam olmuyor bazen npcde kalıyor bazen cıkıyor 1 - 2 metre sonra return cekıyor bazende kasma alanına gıdıp cekıyor kl botunu bıturlu yapamadım
bendeki bot sehırden de cıkmıyor ***************** sabahtan berı kufurbaz olcam valla cıksada return cekıyor napsam olmuyor bazen npcde kalıyor bazen cıkıyor 1 - 2 metre sonra return cekıyor bazende kasma alanına gıdıp cekıyor kl botunu bıturlu yapamadım
Ayarların resmini çekip koyarsan yardımcı oluruz
Yaralı stylekl botunu
Kl bot derken?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap