Icerige atla
Extraloob

SBot kasma alanına giderken Return çekip şehre dönüyor

· 9 Yanıt · 8.3K görüntüleme
S
splendour07 OP ⭐ 19y
Merhaba arkadşlar sbot NPClerdeki işini halletikden sonra dışarı çıkıyor 5 metre ilerliyor sonra return basıyor.Scriptleri sizin script bölümünden aldım fakat yinede aynı hedef scricpt i seçitiriyorum şehirden çıkıyor Return çekiyor öle mal gibi şehirde bekliyor yardımcı olursanız sevinirim 🍿
9 Yanıt
S
splendour07 OP ⭐ 19y
Konu iptal halledildi ^^
K
ktyyy ⭐ 16y
nasil hallettn ?
D
Decoy ⭐ 18y
nasil hallettn ?

+1

açıklada arkadaşlarda faydalansın
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
şehirlerin çıkışında ki avoid'ler yüzünden duruyor script'i siz çizin oraya kadar çıkışı yapın sonrasında seçtiğiniz diğer script'in başına ekleyin sorun kalmayacaktır ^^
S
splendour07 OP ⭐ 19y
Şehirden çıkarken 140 lvlik mobsların uzağından aldım yolu düzeldi ben biraz yakın geçiyordum Sbot şehre otomatik Return çekiyordu fakat öyle bir sorunum kalmadı .Kusra bakmayın arkadşlar iş yoğunlumğumdan dolay yazamadım ^^ umarım işinize yarar
F
F4C4C1 ⭐ 17y
bendeki bot sehırden de cıkmıyor ***************** sabahtan berı kufurbaz olcam valla cıksada return cekıyor napsam olmuyor bazen npcde kalıyor bazen cıkıyor 1 - 2 metre sonra return cekıyor bazende kasma alanına gıdıp cekıyor kl botunu bıturlu yapamadım
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
bendeki bot sehırden de cıkmıyor ***************** sabahtan berı kufurbaz olcam valla cıksada return cekıyor napsam olmuyor bazen npcde kalıyor bazen cıkıyor 1 - 2 metre sonra return cekıyor bazende kasma alanına gıdıp cekıyor kl botunu bıturlu yapamadım

Ayarların resmini çekip koyarsan yardımcı oluruz
Yaralı style
Collapse
Collapse ⭐ 16y
kl botunu

Kl bot derken?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: