Icerige atla
Extraloob

sbot drotalion a satılmıştır..

· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme
F
FUGlTlVE OP ⭐ 15y
Arkadaşlar oyunu bıraktık elimizde 1 adet sbot id var..Bursa içi elden veya da akbank havale ile satabiliriz..Lütfen konuya ciddi arkadaşlar mesaj bıraksın..

Bu arada petra serverında CauBa adlı karakterimi satmıştım..Güven konusunda bir endişeniz olmasın...Herhangi bir dolandırma vs. olsa konum burda ben burdayım yazan yazardı..
18 Yanıt
H
hanry006 ⭐ 16y
[uyari]Mbot/Sbot/Silk Satış/ Kiralama Konularında Cıkan Problemlerden Extraloob.com Sorumlu Tutulamaz.[/uyari]

Hayırlı Satışlar İyi Forumlar ☕
Z
zurna222 ⭐ 16y
fiyat nedir ?
A
Algoritma ⭐ 15y
Fiyatı bende merak ediyorum doğrusu, özel mesajdan bildirebilirsiniz.
F
FUGlTlVE OP ⭐ 15y
......
D
dodo3535 ⭐ 16y
530 880 14 34 çaldır görüşelim alıcıyım
M
05335547404 çaldır görüşelim
T
satıldımı?
F
fansemih ⭐ 16y
Bende Bursadan aciL pm aT
F
FUGlTlVE OP ⭐ 15y
Bot henüz satılmadı arkadaşlar vazgeçmiştik başlarız diye fakat kesinleşti başlamıcamız 50 tl demiştim fakat piyasa araştırması yaptım 50 tl nin ucuz olduğunu gördüm..70 TL yi veren sbotu alır kabul eden arkadaşlar pm atsınlar bana..
F
fansemih ⭐ 16y
Şimdide 70TL mi oLdu 40TL verirsen Peşin aLıcam YarıN Bursa İçi eLden
F
FUGlTlVE OP ⭐ 15y
istemez saol

seninz aten konuşmaya hakkın yok pazar günü telefon bekledim madem almıcaksın arasaydın sana satılık bot falan yok artık..
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
makara:
F
FUGlTlVE OP ⭐ 15y
makara:

niye güldün kardeşim 😄

ama haklı değil miyim pazar günü alıcaktı normalde aramadı bile neyi hakediyo şimdi bu adam sen söyle 😊
N
kardeş hayırlı satışlar ama bu mbot sbotu bitirdi
F
fansemih ⭐ 16y
Bilip biLmeden birsey hemen yorum yapma Pazar günü dügün vardı geLemedim İşine geLirse dedik Topramızdır dedik ama oda YaLan oLdu 40TL doLu satan var satmazsan ordan aLıcaz sana hyrLı satişLar
F
FUGlTlVE OP ⭐ 15y
sbot 60 tl karşılığı satılmıştır konu kilitlenebilir forumdan drotalion a satılmıştır..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: