Arkadaşlar oyunu bıraktık elimizde 1 adet sbot id var..Bursa içi elden veya da akbank havale ile satabiliriz..Lütfen konuya ciddi arkadaşlar mesaj bıraksın..
Bu arada petra serverında CauBa adlı karakterimi satmıştım..Güven konusunda bir endişeniz olmasın...Herhangi bir dolandırma vs. olsa konum burda ben burdayım yazan yazardı..
sbot drotalion a satılmıştır..
· 18 Yanıt · 1.9K görüntüleme 0 okuyor
18 Yanıt
[uyari]Mbot/Sbot/Silk Satış/ Kiralama Konularında Cıkan Problemlerden Extraloob.com Sorumlu Tutulamaz.[/uyari]
Hayırlı Satışlar İyi Forumlar ☕
Hayırlı Satışlar İyi Forumlar ☕
fiyat nedir ?
Fiyatı bende merak ediyorum doğrusu, özel mesajdan bildirebilirsiniz.
......
530 880 14 34 çaldır görüşelim alıcıyım
M
medcezir_38
⭐ 17y
05335547404 çaldır görüşelim
mailto:[email protected] goruselım
T
th3NightMare
⭐ 19y
satıldımı?
Bende Bursadan aciL pm aT
Bot henüz satılmadı arkadaşlar vazgeçmiştik başlarız diye fakat kesinleşti başlamıcamız 50 tl demiştim fakat piyasa araştırması yaptım 50 tl nin ucuz olduğunu gördüm..70 TL yi veren sbotu alır kabul eden arkadaşlar pm atsınlar bana..
Şimdide 70TL mi oLdu 40TL verirsen Peşin aLıcam YarıN Bursa İçi eLden
istemez saol
seninz aten konuşmaya hakkın yok pazar günü telefon bekledim madem almıcaksın arasaydın sana satılık bot falan yok artık..
seninz aten konuşmaya hakkın yok pazar günü telefon bekledim madem almıcaksın arasaydın sana satılık bot falan yok artık..
makara:
makara:
niye güldün kardeşim 😄
ama haklı değil miyim pazar günü alıcaktı normalde aramadı bile neyi hakediyo şimdi bu adam sen söyle 😊
N
noncelalreis
⭐ 19y
kardeş hayırlı satışlar ama bu mbot sbotu bitirdi
Bilip biLmeden birsey hemen yorum yapma Pazar günü dügün vardı geLemedim İşine geLirse dedik Topramızdır dedik ama oda YaLan oLdu 40TL doLu satan var satmazsan ordan aLıcaz sana hyrLı satişLar
sbot 60 tl karşılığı satılmıştır konu kilitlenebilir forumdan drotalion a satılmıştır..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap