Icerige atla
Extraloob

||| SBOT Crack Yayında ||| 10.05.2009 [Çalışıyor]

· 141 Yanıt · 14K görüntüleme · Sayfa 5 / 7
Yanıtlar
S
sonnefes48 ⭐ 19y
TboT crack yaPan siteyLe aynı gunde yayınlandı hatta 3-4 saat sonra alıntıysa luTfen aLıntı oLdugunu beLırtır mısın
C
ChoLera ⭐ 17y
önceki cralta pazartesi konmuştu siteye buda pazartesi kondu bunu özelliklemi yapıyorsunuz çünkü bigün sora update oluyor ve malesef bu bot salı günü çalışmıyor :S
Windy
Windy ⭐ 19y
önceki cralta pazartesi konmuştu siteye buda pazartesi kondu bunu özelliklemi yapıyorsunuz çünkü bigün sora update oluyor ve malesef bu bot salı günü çalışmıyor :S

Gönderilme zamanı: 10 May 2009 10:03

pazar günü konuldu 👍
J
Crack yapan adam versiyonlarıda düşünmüştür heralde.
P
size harika dicem ama az kalacak o yüzden n1 extraloob
S
SlitherX ⭐ 19y
sağol hacım
S
Benim bir sorum olacak botu açıp rastgele id pw yazıpmı start cliente basıyoruz yoksa oyuna girdikten sonramı bir türlü giriş yapamadımda botla hp mp fln çıkmıyor çarın

botu açıyon bot-cave'e kayıt oluyon ordaki ıd pw ni yazzıyosun login diyorsun sonra start client oyuna girdikden sonra kendi id pw ni yazıyosun o kadar

bu başlıkda belirtilmedi ama kayıt olma vesaire... normal pw id yazıyorum have fun yazısı çıkıyo ne silkroad açılıyor ne başka birşey 🙄
.NET
.NET ⭐ 19y
Benim bir sorum olacak botu açıp rastgele id pw yazıpmı start cliente basıyoruz yoksa oyuna girdikten sonramı bir türlü giriş yapamadımda botla hp mp fln çıkmıyor çarın

botu açıyon bot-cave'e kayıt oluyon ordaki ıd pw ni yazzıyosun login diyorsun sonra start client oyuna girdikden sonra kendi id pw ni yazıyosun o kadar

bu başlıkda belirtilmedi ama kayıt olma vesaire... normal pw id yazıyorum have fun yazısı çıkıyo ne silkroad açılıyor ne başka birşey 🙄

Kayıt olma yok. Salla istediğini. Mesela asdfg id, asdfg1234 de pw olabilir^^
[F New]Solo Gitarist
R
RiqueLme ⭐ 19y
sunu bide private lere uyarlaya bilseniz 😄
C
CoDiovan ⭐ 17y
Mütişşşşşşşşş Kankaa 😄
C
CoDiovan ⭐ 17y
Hacılar Bunda auto loginde var mı?
J
JawBreaker ⭐ 18y
ya anlamadım bu username ve şifreyi kendi çarımızın ID be PW sini mi yazcaz ?

Hayır,istediğin herhangi birşey olabilir.
ID:asdasdasd
PS:asdasdasd
gibi.
A
eee parayla satılmasının ne anlamı kaldı ki artık eğer çalışıosa
Y
YeeT ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Login tıkladıgımda bu hatayı alıyorum..
E
Envy_16 ⭐ 19y
arkadaşlar ben denedim bende çalişmadı malesef öbür crack çalişiyordu bunda tık yok id pw kabul etmiyor malesef:S

vista sp1 kullanıyorum bu arada:S
M
MMe_Nobles ⭐ 17y
sağolasın hacım
S
smawp07 ⭐ 18y
öncelikle böyle birşeyi getirdiğin için sana ne kadar teşekkür etsem azdır çok teşekkürler yenilikleri her zaman extraloob ekibinden görmek beni sevindiriyor
S
smawp07 ⭐ 18y
çok teşekkür ederim çok işe yarayacak ellerine sağlık
S
finish:(
J
Jookie ⭐ 18y
yeni versionla birlikte gg crack 😞

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: