S
sonnefes48
⭐ 19y
TboT crack yaPan siteyLe aynı gunde yayınlandı hatta 3-4 saat sonra alıntıysa luTfen aLıntı oLdugunu beLırtır mısın
önceki cralta pazartesi konmuştu siteye buda pazartesi kondu bunu özelliklemi yapıyorsunuz çünkü bigün sora update oluyor ve malesef bu bot salı günü çalışmıyor :S
Benim bir sorum olacak botu açıp rastgele id pw yazıpmı start cliente basıyoruz yoksa oyuna girdikten sonramı bir türlü giriş yapamadımda botla hp mp fln çıkmıyor çarın
botu açıyon bot-cave'e kayıt oluyon ordaki ıd pw ni yazzıyosun login diyorsun sonra start client oyuna girdikden sonra kendi id pw ni yazıyosun o kadar
Benim bir sorum olacak botu açıp rastgele id pw yazıpmı start cliente basıyoruz yoksa oyuna girdikten sonramı bir türlü giriş yapamadımda botla hp mp fln çıkmıyor çarın
botu açıyon bot-cave'e kayıt oluyon ordaki ıd pw ni yazzıyosun login diyorsun sonra start client oyuna girdikden sonra kendi id pw ni yazıyosun o kadar
bu başlıkda belirtilmedi ama kayıt olma vesaire... normal pw id yazıyorum have fun yazısı çıkıyo ne silkroad açılıyor ne başka birşey 🙄
ya anlamadım bu username ve şifreyi kendi çarımızın ID be PW sini mi yazcaz ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap