bitter çikolota gibi geldi valla.teşekkürler
||| SBOT Crack Yayında ||| 10.05.2009 [Çalışıyor]
· 141 Yanıt · 14K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 3 / 7
Yanıtlar
coooooook saol
Çalışıyorda,gold vs. toplamıyor?
onu filter bölümünden ayarlıyabilirsiniz ☕
onu filter bölümünden ayarlıyabilirsiniz ☕
Denedim.Curst heart ve gold pieceyi bulup sag tıklayıp pick dedim ve hala hiçbişeyi almadan kasıyor 🤔
D
dragon1514
⭐ 17y
tesekkürler paylaşım için
Beyler bu crack ne kadar güvenilir?.Bitter in aldığı site yi bilen varmı yani char çalınma filan olmaz dimi?.Zaten ban meselesini sormuyorum çünkü ban risk i her botta var.
Beyler bu crack ne kadar güvenilir?.Bitter in aldığı site yi bilen varmı yani char çalınma filan olmaz dimi?.Zaten ban meselesini sormuyorum çünkü ban risk i her botta var.
BitterSweet paylaşmışsa ve burada global olmuşsa demek ki zararı yok 👍
[F New]Solo Gitarist
Ne kadar güvenli acaba admin ve moderatör arkadaşlarımızdan aydınlatıcı bir cevap alabilirmiyiz?(hack konusunda)
BitterSweet paylaşmışsa ve burada global olmuşsa demek ki zararı yok 👍
Saol Wax Whine Garantili crack 😄 🍿 .Teşekkürler 🍺 👴
@Lost_Hero
Yahu ne hacki? Saçmalamayın. Herşeyden önce Bitter kendisi kullanmış, denemiş. Ben şu an kullanıyorum. Güvenebilirsiniz. Hiç bir sorunla karşılaşmazsınız.
Yahu ne hacki? Saçmalamayın. Herşeyden önce Bitter kendisi kullanmış, denemiş. Ben şu an kullanıyorum. Güvenebilirsiniz. Hiç bir sorunla karşılaşmazsınız.
[F New]Solo Gitarist
Teşekkürler 😘
Varol Fati.. Ellerine sağlık canım benim ^^ Yaza bomba gibi giriceğiz , bu da onun sinyalleri ^^
Ayrıca güven problemi yaşayanlar , siteye girmesinler ^^ Bi topic burada global oluyorsa boşa olmuyor !!
Ayrıca güven problemi yaşayanlar , siteye girmesinler ^^ Bi topic burada global oluyorsa boşa olmuyor !!
[ek #12654]
Varol Fati.. Ellerine sağlık canım benim ^^ Yaza bomba gibi giriceğiz , bu da onun sinyalleri ^^
eyvallah hamza abi 😘
I
Impossible_
⭐ 19y
Eline sağlık gercı kullanmıyorum ama 😄 coğu kişinin işine yaramıştır.
Başarılarının devamını Beklıyoruz 👍
Başarılarının devamını Beklıyoruz 👍
sbot'da moblara saldırmıyor bekıyor moblar saldırınca oda saldırıyor sorun nedır?
sbot'da moblara saldırmıyor bekıyor moblar saldırınca oda saldırıyor sorun nedır?
1. Training Place sekmesinde radius "0"dır. "100" gibi bir sayı yap onu.
2. Buff bölümüne atak, atak bölümüne buff skillerini koymuşsundur^^ Üste Bufflar, alta Ataklar gelecek.
[F New]Solo Gitarist
Sabahtan kullanıyorum gerçekten süpersiniz ExL 1Numara 😉
1. Training Place sekmesinde radius "0"dır. "100" gibi bir sayı yap onu.
2. Buff bölümüne atak, atak bölümüne buff skillerini koymuşsundur^^ Üste Bufflar, alta Ataklar gelecek.
çok Saol 1.şıktakini "100" yaptım oldu saolasın 😊
peki Wolf Korumak için ne yapmalıyım ?
Tonlarca hatadan sonra çalışan bi crack BitterSweet ve EXL sizi seviyorum
gözlerim yaşardı^^
gözlerim yaşardı^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap