Icerige atla
Extraloob

Sbot crack yayında 1.22 versiyon güncel 1.192 ÇALIŞIYOR

· 23 Yanıt · 4.7K görüntüleme
H
HastaHerif123 OP ⭐ 18y
Öncelikle arkadaşlar loophack bağlantısını kuracağız tüm arkadaşlarımız biliyordur genelde neyse loophack i kurduktan sonra ip adresi: 89.146.215.202 alt ağ maskesi 255.0.0.0 bu şekilde yapıyoruz..

- Resim Silinmiş.

Link: http://up-file.com/download/7d509457b40a1b6a415d30a96166e20ff

Rar Şifresi:
www.extraloob.com

Bizzat kendim denedim çalışıyor arkadaşlar iyi kasılmalar..
23 Yanıt
S
Bu sitede vardı. yöneticiler daha güvenlisini çıkartacak.
H
HastaHerif123 OP ⭐ 18y
Pardon uyarı felan gelmiyor arkadaşlar server adlı simgeye tıklayın simge durumunda küçültün sbotla giriş yapın yine diyorum loophack kurmadan çalışmaz
H
HastaHerif123 OP ⭐ 18y
Ben göremedim nerde hani daha güvenlisini nasıl çıkartacaklar aynısını sunacaklardır büyük bi ihtimal
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Botta Sürüyle Bug Var. Şehire Geliyor Duruyor Hareket Etmiyor Error Connect Hatası Veriyor Ve Hicbirsey Yapmıyor.
I
valla bana virus bulaştı bundan sıçtı pc nin içine kasmaya basladı ve pc kitlenip duruyor şimdi sildim düzeldi imapi gibi birşey bulaşıyor ve notepad açıyor sürekli Windows Sistem yöneticisinde.
H
HastaHerif123 OP ⭐ 18y
valla bana virus bulaştı bundan sıçtı pc nin içine kasmaya basladı ve pc kitlenip duruyor şimdi sildim düzeldi imapi gibi birşey bulaşıyor ve notepad açıyor sürekli Windows Sistem yöneticisinde.

Bana neden bulaşmadı anlamış deilim 😄 arkadaş bug var diosun şuan kasılıyorum sorunsuz..
S
id pw yerine sallayacakmıyız yine
Z
zasder ⭐ 17y
nasıl inecek bu indiremiyorum
P
Punkq1 ⭐ 17y
bizde neden kabul etmiyo id ve pw ?
H
HastaHerif123 OP ⭐ 18y

Ewt sallayacaksınız
H
HastaHerif123 OP ⭐ 18y
nasıl inecek bu indiremiyorum

- Resim Silinmiş.

Resimde gösterdiğim gibi basit ve net 😄
P
Punkq1 ⭐ 17y

Ewt sallayacaksınız

sallasanda kabul etmiyor ki birde o ip adresini nereye yazıcaz porgrmda bi yere mi yoksa pc nin ip mi değiştirce eğer pc nin ip değiştiriceksek ağlantı kopuyo sölimm
H
HastaHerif123 OP ⭐ 18y
yok loophack kuracaksın
B
By_DaDaS ⭐ 17y

Bana neden bulaşmadı anlamış deilim 😄 arkadaş bug var diosun şuan kasılıyorum sorunsuz..

Kendinde O Kadar Eminsen Orjinal Crackin Sitesi Bak Bakalım Adam Ne Yazmıs Ve Botu Kaldırmıs Canımcım Bugun Ne Oldugu Biliyorsan Anlarsın 😉
B
By_DaDaS ⭐ 17y
yok loophack kuracaksın

V5 İle Loopback'e ihtiyac kalmıcak beyler.
H
HastaHerif123 OP ⭐ 18y

Kendinde O Kadar Eminsen Orjinal Crackin Sitesi Bak Bakalım Adam Ne Yazmıs Ve Botu Kaldırmıs Canımcım Bugun Ne Oldugu Biliyorsan Anlarsın ;)

+1 ewt kardeş haklısın ama genede konu açık kalsın gelince güncelleriz 😄
H
HastaHerif123 OP ⭐ 18y
tbot crack çalışıyor arkadaşlar sbot crack çıkana kadar tbotla idare edelim
J
JusT1LoVe ⭐ 18y
v5 li crack ne zaman yapılacak
J
JusT1LoVe ⭐ 18y
şuan bu çalışıyormu

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap