satıldı
SATILIK SBOT ACC 28.06.2009 DA BITIYO 4 TANE 200 SİLK
· 13 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
mailto:[email protected] Kardeş 150 Silk E-pinim War Eğer Olur Dersen Ekle Hemen Alacağım.
Birazdan Alıyorum inş. bi sakatlık olmaz.
Hocam 150 Silki Yolladık Ama Botun Credisi Yüklenmemiş Diyor ?????
- Resim Silinmiş.
Verdi Fakat Bota Kredi Yüklenmemiş.
Gitti Silk. Gerizekalı HIRSIZ herif.
Başlıgını kuculturmusun ?
BAŞLIK DİO YHA ARKADAŞIM ADAM 200 SİLKMİ DOLANDIRDI DİORUM ALAKADAR ETMİYOMU SİZİ?
- Resim Silinmiş.
fazlasıyla hak etmişsiniz, iyi olmuş size, biz neden aracılık hizmeti veriyoruz bu tarz durumlara düşmeyin diye halen ucuza iş yapmaya kalkarsanız adamda dolandıracak tabiki yapacak çok birşey yok bu size ders olsun ❗
fazlasıyla hak etmişsiniz, iyi olmuş size, biz neden aracılık hizmeti veriyoruz bu tarz durumlara düşmeyin diye halen ucuza iş yapmaya kalkarsanız adamda dolandıracak tabiki yapacak çok birşey yok bu size ders olsun ❗
+ bilmem kac neden cuzi bir miktar para verip guvenli alışveriş yapmıyorsunuz anlayamıyorum 😕
- Resim Silinmiş.
Olan Oldu Ama Adam Halen Sitede Aktif bari Banlasınız Diorum! Ne Biçim Bi Sistem Bari Uyarı verin ! 😱
M
mannnakcoquk
⭐ 17y
SİZİN MSN ADRESİNİZİ EKLEDİM EGER HALA BOT ARIYORSANIZ BENİM ACTIGIM BASLIA BAKABILIRSINIZ FİYATI AYNI
Modlar gerekeni yapar merak etme....
hayırlı satıslar
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap