Başlıktata Belirttiğim Gibi 18 Gün Süre Yüklü Old Customer Hesabımı Silk Karşılığı Satmaya Karar Verdim. Yeni Gelen Dressten Alacağım.
Eğer Almak İsteyen Varsa Bana Ulaşsınlar. Karşımdaki Eğer Kişilikli,Dürüst Biri İse Bilgileri İlk Bende Verebilirim.
Konu Altına Msn Bırakın Veya ÖM Atın. Aracılık Parası Ödeyene Site Aracılığı İlede Olur.
Satılık Sbot [18 Gün Yüklü]---Yeni Dressten Dolayı 200 Silk.
· 41 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
41 Yanıt
Güncelll !!!!
M
M ' BiLGiN
⭐ 19y
🙄 Gaia Serverinde 82 Bow Verebilirim FF. Degil Ama İş Görür
Herculerste light/cold/heuksal 89 lvl üstünde 80m para yüklü charımı verebilirim.
Skilleri çok kötü değil ama FF de değil. Son joymax olayından sonra hotmail koruması vardır ve benden başka kimse bilmemektedir. Mail adresiyle vereceğim ve hotmailin düm bilgileri değiştirildiği için kesinlikle çalınma olasılığı yoktur.
Skilleri çok kötü değil ama FF de değil. Son joymax olayından sonra hotmail koruması vardır ve benden başka kimse bilmemektedir. Mail adresiyle vereceğim ve hotmailin düm bilgileri değiştirildiği için kesinlikle çalınma olasılığı yoktur.
Bilgin Yok Teşekkür Ederim 😊
Explosive PM Atıldı.
GÜNCELL !!!!
Explosive PM Atıldı.
GÜNCELL !!!!
Güncell...
Xianda 102Lv Nuker Verim İstersen.
350 silke alabilirim accountu
BthnCvk Pm Atıldı...
PieR_ Dostum Silk Veya TL İle Satmıyorum. Accountum Olmadığı İçin Takaslayacağım..
GÜNCEL !!!
PieR_ Dostum Silk Veya TL İle Satmıyorum. Accountum Olmadığı İçin Takaslayacağım..
GÜNCEL !!!
Güncel !!!!
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
Zeus Serverinda 87 LvL Full +5+7 Setli Devil+Dress+Petli Nuker Verebılırım. Nıck: Crayz_Turk_ İlgilenırsen Pm Atarsın .. Hayırlı Takaslar ..
PM Atılmıştır..
GÜNCELL !!!
GÜNCELL !!!
.
Bu ne dostum, hayırdır?
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
Ne Olacak Post Kasıyor Mesajlarda 😊
Arkadaşa güvenmeyiniz.
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
Kime Üstad ?? Botu Satanamı ???
Kime Üstad ?? Botu Satanamı ???
evet.
R
recaiyilmaz
⭐ 15y
Teşekkür Ederim Üstadım 😊 Allah Razı Olsun 😊 😘 😘 😘
Teşekkür Ederim Üstadım 😊 Allah Razı Olsun 😊 😘 😘 😘
Her zaman siteye girme sebeplerimden birisi bu adamın kimsenin canını yakmamasıdır . ❤️
Şimdi gelip "Nerde Kanıt" diyecek kadar yüzsüz olma . cool2:
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap