Icerige atla
Extraloob

S botumu almayacakmsn okann??

· 12 Yanıt · 1.2K görüntüleme
K
kemalistim OP ⭐ 18y
buda 11. mesajım oluyo almayacaksan bile bi cevap ver ödemesini yapmama ragmen 1 haftadır s bot için bana dönmüyosun bari almıyorm kardeşim de uğraşmayı bırakayım.
12 Yanıt
P
Kemalistim önce bi başlığı düzelt ^^ İsme açılan başlıklar çöpe gider. Çöpe atsam diceksin ki hakkımızı yiyorsunuz.
Diğer yandan , sbot alımları kapalı bildiğin gibi. Old costumer değilsen sen de bekleyeceksin bizim gibi.
Burda kimsenin hakkı yenmez
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
buda 11. mesajım oluyo almayacaksan bile bi cevap ver ödemesini yapmama ragmen 1 haftadır s bot için bana dönmüyosun bari almıyorm kardeşim de uğraşmayı bırakayım.

kuzum senin sbotun alındı 3 aylık olarak fii tarihinde daha ne istiyorsun anlamadım ki 🙄
M
mirachetz ⭐ 19y
aynen kardeşim ben 5 haftadır bekliorm snn qibi ben ne yapayım şimdi :!!&%&!
K
kemalistim OP ⭐ 18y
gecen ayın 25 inde attım sana s bot parasını aldın 1 aylık almışsın 3 aylık değil sorunda orda ztn 1 ay geci ve bitti fi tarihinde falan alın madı.
Polgara he canım işte ben extraloob a ulaşmaya calışıyorm. derdimi anlatmaya calışıyorm ben old costemurım ama 3 aylık parası attım 1 ay kullandım şimdi üstüne 2 ay daha alınacak
tekrar anlatıyorm old costumerım kullandım ztn 1 ay üstüne 2 ay daha yüklenecek bu kadar basit bi işlem için kac konuya yazı yazdım 10 tane pm attım ama
K
kemalistim OP ⭐ 18y
yahu alıcaz veya almayacaz boşuna bana sebeb üretmeyin almadın okan 1 aylık aldın sadece
J
justi ⭐ 17y
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum ve alışveriş yapmayıda düşünüyorum fakat bu tür topic leride sıkı bir şekilde takip ediyorum... Birileri madur duruma düşüyorsa alışveriş yapmadan önce bir durup düşünmem gerekecek.
H
justi sen ne diosun birader k.bakma ama exl ailesinden şu zaman kadar kimsenin bi yamuk yaptığını görmedim.Ben şahsen madur oldum Deadly_Hunt adlı bi şerefsiz bana kazıını attı.Tanımadıpğın biriyle bi iş yapma yeter yapıcaksan da aracılıkla yap.Gerçi sbot da aracı kullanmak pej mantıklı deil urunun kendisini 30 a satıolar aracılık 15 tl o yusden sbot alıcaksan paranı yatır acılınca satıslar , topic acarlar.Mutlaka iletilir sbotlar.

Herkese kolay gelsin.. iyi forumlar
K
kemalistim OP ⭐ 18y
justi sen ne diosun birader k.bakma ama exl ailesinden şu zaman kadar kimsenin bi yamuk yaptığını görmedim.Ben şahsen madur oldum Deadly_Hunt adlı bi şerefsiz bana kazıını attı.Tanımadıpğın biriyle bi iş yapma yeter yapıcaksan da aracılıkla yap.Gerçi sbot da aracı kullanmak pej mantıklı deil urunun kendisini 30 a satıolar aracılık 15 tl o yusden sbot alıcaksan paranı yatır acılınca satıslar , topic acarlar.Mutlaka iletilir sbotlar.

Herkese kolay gelsin.. iyi forumlar

yahu ben kimseye derdimi anlatamıyomuyum ben ztn eski kullanıcıyım parası ödendi herşey halloldu sadece 3 ay yerine 1 aylık yüklenmiş okan da üstüne s bot satın alcak ztn eski kullanıcılardan oldugum icin sorun yok ama anlatamıyorm ki veya anlaşılmak istenmiyorm mesajlarıma cevapda verilmiyo nede takip ediliyo konu bide üstüne azar işitiyorm
P
Ne çok uzadı bu konu ya. Kardeşim ver öm ile ID PW ben yükleyeyim tamam
K
kemalistim OP ⭐ 18y
hacı ben okana attım parayı okana veririm id pw mi extraloob bak şu konuya artık da
D
dandandan ⭐ 18y
admin tatilde galiba 7 gündür cevap gelmiyorsa ilginç

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: