Icerige atla
Extraloob

botumu değiştiriyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

· 27 Yanıt · 2.6K görüntüleme
K
kaos77 OP ⭐ 18y
nerdeyse 2 yıla yakındır tbot kullanıyorum son 1 aydır öldürdü beni tbot, uzun uzun anlatmaya gerek yok problem=tbot. 2 hafta sonra tbotum bitecek hangi botu almalıyım makinam 7/24 acık 2 çar sürekli açık. dc olduğunda kendi giren kasma yerine geri dönebilen durup durup neidüğü belirsiz hatalar vermiyen kısaca sorunsuz bot hangisidir. türkçe olması tercihimdir. tavsiyelerinizi bekliyorum.
27 Yanıt
E
eLempTRa ⭐ 18y
4ever s-bot kendi giriyor charı seçiğ botu başlatıyor clientless ozelliğiyle 7/24 değil 365 gun kasarsın spr bot zaten hızını biliosun onerim s-bot.
J
JawBreaker ⭐ 18y
Sbot 😎
K
Kup ⭐ 18y
isrobot 😜
N
Nescafe ⭐ 17y
Sbot Favorimdir tavsiye ederim 😉
E
Explosive ⭐ 17y
s-bot. ( tabi para kalmadığı için ücretsiz olan king botu kullanıyorz o ayrı mesele 😜 )
T
TuRKs41 ⭐ 18y
Sbot tabikide 7/24
_
_iQ_ ⭐ 18y
sbot yeniden girmiyor bildiğim kadarıyla dc yiyince.
İsrobot derim ben
M
Milano ⭐ 18y
Sbot'tan şaşma.
I
Sbot arkadaşım kesinlikle tercihim Sbot...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Paran varsa çift char açmayacaksan , isrobot
Paran azsa , çift char açacaksan , sbot.
L
Leet1 ⭐ 19y
Alternatifsiz sbot
B
Sbot 😎
K
kaos77 OP ⭐ 18y
herkes bu kadar sbot diye ısrar ediyorsa vardır bir bildiği. bizde tbota veda edip sbota gececegiz demek oluyor. bugün aradım taradım sbotun sitesini buldum http://www.bot-cave.net mis uyelik alımları acıkmıs bir account olusturdum ve aldım ama bot kredisi alamadım her canın isteyince şuraya gireyimde bot alayım olayı sbotta yok sanırım. tek botla 2 çar kasmak falan mumkunmuş diyorlar biraz inceledim cavurca bişey anlamadım tabi açıklamalarını aradım buldum biraz olsun fikrim oldu. kredimiz olmadığı için sbot neymiş anlayamadık paypal üyeliğimizde var ama olmuyor. paypala baglanıyor ama satış işlemi yok nasıl bir işse para verecem almıyor. yavaş yavaş sbot neymiş ne değilmiş yapa boza anlıyacağız anlaşılan
S
SroKopat ⭐ 18y
iSroBot

çift char açmayacaksan neden isrobot?
çift char açacaksan neden sbot?
sbot,isrobot'tan daha pahalı değil mi?
S
Siranox ⭐ 17y
isrobot çok bilinçli wizardlar için çok iyi ama bi saçmalığı mesela glaviesin ya 2 skill kullanırız işte 2 skill birden attack vermıyor mesela cold
T
Torquel ⭐ 19y
İsrobotla büyüdük isrobotla gideriz.Eski köye yeni adet olmaz...
S
shooter17 ⭐ 17y
sbot forever ^^
V
volkanka ⭐ 17y
sbot yeniden girmiyor bildiğim kadarıyla dc yiyince.
İsrobot derim ben

Nasıl girmiyor?
I
iSroBot

çift char açmayacaksan neden isrobot?
çift char açacaksan neden sbot?
sbot,isrobot'tan daha pahalı değil mi?

isrobot'un kullanımı daha kolay ve Sbot'a oranla daha hızlı kasıyor.Fakat kredili olduğu için 2+ char açtığında çok çabuk biter.
Kemalist'e katılıyorum.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: