Icerige atla
Extraloob

Pc oyun tavsiyelerinizi bekliyorum

· 13 Yanıt · 1.8K görüntüleme
L
L0nelyHeRo OP ⭐ 13y
Serios sam serileri batman,Battlefied,reckoning,mortal kombat,crysis3,call of duty serisi,dark souls,darksiders2,hitman absolotion,max payne serisi,Sleeping Dogs,Metro Last Light,prototype serisi,Medal of honor Warfighter,Sniper ghost Warrior2 Şuanlık aklıma gelenler bunlar bu saydığım oyunlar dışında bunlara benzer iyi oyunlar bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim zaten oynadığım oyunlara göre ne tür oyunları sevdiğimi anlamışsınızdır yorumlarınızı bekliyorum.
13 Yanıt
T
tenpanter ⭐ 17y
Bu kadar oyun yetmedi mi 😄
L
L0nelyHeRo OP ⭐ 13y
Bu mesaj tenpanter rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu kadar oyun yetmedi mi :D

Daha bile fazla oynadım ama aklıma gelmedi hepsi ve yazması uzun sürer yani oynamadığım kalmadı gibi birşey o yüzden kalanları yorum atarsınız diye bekliyorum 😊
M
mrfluu ⭐ 15y
Deadpool 💃
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
humblebundle.com, hazır 5$ken al oyna bence.
S
Salvation ⭐ 18y
yarın saints row 4 ve splinter cell Blacklist çıkacak onları tavsiye ederim
M
M ' BiLGiN ⭐ 19y
Bu mesaj L0nelyHeRo rumuzlu uyeden alinti yapildi
Serios sam serileri batman,Battlefied,reckoning,mortal kombat,crysis3,call of duty serisi,dark souls,darksiders2,hitman absolotion,max payne serisi,Sleeping Dogs,Metro Last Light,prototype serisi,Medal of honor Warfighter,Sniper ghost Warrior2 Şuanlık aklıma gelenler bunlar bu saydığım oyunlar dışında bunlara benzer iyi oyunlar bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim zaten oynadığım oyunlara göre ne tür oyunları sevdiğimi anlamışsınızdır yorumlarınızı bekliyorum.

Seni Teneşir pak'lar hacım [horny21
L
L0nelyHeRo OP ⭐ 13y
Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Deadpool 💃

Şuan bir oyun indiryorum indireceğim oyunlar arasında vardı ama sağolasın yinede
L
L0nelyHeRo OP ⭐ 13y
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
humblebundle.com, hazır 5$ken al oyna bence.

Paralı oynayacak olsam önceliklerim var 😊
L
L0nelyHeRo OP ⭐ 13y
Bu mesaj Salvation rumuzlu uyeden alinti yapildi
yarın saints row 4 ve splinter cell Blacklist çıkacak onları tavsiye ederim

Saints row the third adlı oyun var pek sarmadı beni açıkcası diğer dediğin oyunada bakıcam birazdan teşekkürler
L
L0nelyHeRo OP ⭐ 13y
Bu mesaj M ' BiLGiN rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj L0nelyHeRo rumuzlu uyeden alinti yapildi

Seni Teneşir pak'lar hacım [horny21

Bunlar çok az ya daha çok oyun var piyasada 😄
L
L0nelyHeRo OP ⭐ 13y
Güncel yok mu öneri yapacak
L
L0nelyHeRo OP ⭐ 13y
Güncel

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: