Icerige atla
Extraloob

S-BOT CRACK 1.198 [11 HAZİRAN |ÇALIŞMIYOR|]

· 470 Yanıt · 59K görüntüleme · Sayfa 14 / 24
Yanıtlar
T
Tolguard ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
Arkadaslar server acarken bu cıkıyor ???
bi yardım lütfen
I
Impossy ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
bi yardım lütfen

Kardeşim sanırım pc virüsü fena kapmış sbot almadan önce bende crack kullanıordm bu hatayı aldıgımda sro silip yukledım kac kere botuda silip yukledım kaç kere ama fayda etmedi 1 2 kere sora gene bu hatayı veriyor.
Çözüm Format :S ben öyle yapmıştım anca öyle düzeldi 😞
B
By_DaDaS ⭐ 17y
- Resim Silinmiş.
bi yardım lütfen

Kardeşim sanırım pc virüsü fena kapmış sbot almadan önce bende crack kullanıordm bu hatayı aldıgımda sro silip yukledım kac kere botuda silip yukledım kaç kere ama fayda etmedi 1 2 kere sora gene bu hatayı veriyor.
Çözüm Format :S ben öyle yapmıştım anca öyle düzeldi :(

Formatla Alakası Yok Bilginiz Olmadan Yanlıs Yönlendirme Yapma.

Ps: Ordaki Dosyayı İndir Sorun Cözülecektir. İlk Sayfalara Bak Sorunun Cevabını Ve Download Linkini Bulacaksın ^^
_
_AcuN_ ⭐ 18y
sbot_crack_v9 u indiremedim link patlamış galiba creare premium account diyor.Tekrar upload ederseniz sevinirim
_
_AcuN_ ⭐ 18y
server.exe yi açınca project1 diye sorun weriyor.(vista)
_
_AcuN_ ⭐ 18y
4. Silkroad Dosyası Gösterilir
bunu yapamadım ilk defa kullanıyorum bu botu sro_client i nerden gösteriyoruz?
B
By_DaDaS ⭐ 17y

Sbot'un Sol Üst Kösesindeki "SETTİNGS"e Tıkla Choose Silkroad Directory'e Tıkla Ve Silkroadı Göster.
P
Pride ⭐ 18y
Sro_Clienti nasıl gösteriyoruz??
B
By_DaDaS ⭐ 17y
Sro_Clienti nasıl gösteriyoruz??

Ya Kardeşim Sizin Amacınız Ney ? FORUMU OKUSANA Bi Üst Mesajda Zaten Cevabını Vermişim Aynı Soruyu Defalarca Soruyonuz

Ps: Sorunlu musun ?
A
Agilla OP ⭐ 18y
Okumadan bişiler yazmayın arkadaşlar anlamıyorsanız anlamıyorum yapamadım diyin sorunu açıklayın bende yardım ediyim böle olmuyor
E
El Verano ⭐ 18y

Sbot'un Sol Üst Kösesindeki "SETTİNGS"e Tıkla Choose Silkroad Directory'e Tıkla Ve Silkroadı Göster.

Kırk yıllık sbot kullanıcısı,anlatımın için tşk. :p
B
By_DaDaS ⭐ 17y

Kırk yıllık sbot kullanıcısı,anlatımın için tşk. :p

🤔
_
_AcuN_ ⭐ 18y
beyler herşey tamam start client dedigimde sroya giriyor 3-4 kere denedikten sonra traffic wermiyor confirmation da kalıyor serverda babel olunca 4 saattir giremedim pes 😄
M
Manque ⭐ 17y
Saol osman abi ama ben hangi şifreyi denersem deneyeyim connect failed veriyor.. Ne yapmam lazım :/

Server:Gaia
İD:Gome
LV:55
Char:Nuker
Clan:NoWayOut
_
_AcuN_ ⭐ 18y
beyler herşey tamam start client dedigimde sroya giriyor 3-4 kere denedikten sonra traffic wermiyor confirmation da kalıyor serverda babel olunca 4 saattir giremedim pes 😄
P
Prophecy ⭐ 17y
Biri Sunun Videolu Anlatımı Koyabilirmi?
B
Beatraax ⭐ 19y
Saol osman abi ama ben hangi şifreyi denersem deneyeyim connect failed veriyor.. Ne yapmam lazım :/

Server:Gaia
İD:Gome
LV:55
Char:Nuker
Clan:NoWayOut

Bütün ayarları doğru yabdığından eminmisin ve doğru yükleme yapdığından ❓
B
Beatraax ⭐ 19y
Biri Sunun Videolu Anlatımı Koyabilirmi?

Nasıl kurulup çalışdırılacağı hakkında bir video yapabilirim.
Ama skill ayarları, kasma yeri ayarları, party ayarLarı gibi ayarları videoda anlatamam .
Eğer isterseniz bu konu hakkında bir topic açabilirim .
Videolu anlatım yaparak . ❤️
_
_AcuN_ ⭐ 18y
ya hocam orda anlaşılmıycak bişey yokta oyuna girmeyi denerken 1-2 kere denedikten sonra traffic yazısını wermemeye başlıyor.Exit yapıp tekrar girmen gerekiyor bunun çözümü ne?
G
ghost12 ⭐ 17y
Beyler Osmangelincik iyilik etmiş sbot un crack ini koymuş ama çok üstüne geliyorsunuz osmangelincik'in.Madem çalışmıyor veya niye yardım etmiyorsun,Susup oturuyorsun gibi yorumlar yapanlar var.O kadar kızcağınıza konuşcağınıza Kıyın paraya alın bir sbot 15-20 TL ye bu kadar basit 😁 😄 .İlk sayfada bir çok hatanında cevapları var aynı zamanda 👍 😉 🍿

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: