Icerige atla
Extraloob

S-BOT CRACK 1.198 [11 HAZİRAN |ÇALIŞMIYOR|]

· 470 Yanıt · 59K görüntüleme · Sayfa 13 / 24
Yanıtlar
M
mustafas ⭐ 17y
Sbot loader acılmıyor yardım plss
C
CgnOck ⭐ 19y
server.exe açılmıyor?!!!! hata veriyor?? sbotun ilk normalini mi indirip crackliyi içine kurcaz yoksa crackli dosya yeterli mi?
P
PHR34|< ⭐ 18y
Helal Olsun
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
HardMod Açılır Ve No Disconnect Listening Demesi Beklenir Patch Tamamlanır diyorsun ya ama bende hiç o yazı cıkmıyor ndn?
Yaralı style
C
Cobalt ⭐ 18y
bendede çıkmıyor + no dc çalışmıyo 2 kere deniyo kalıyo öle :S
J
JusT1LoVe ⭐ 18y
en fazla 2 defa deniyor botu kapatıp tekrar girmen gerek silkroada
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
6. HardMod Açılır Ve No Disconnect Listening Demesi Beklenir Patch Tamamlanır diyorsun ya ama bende hiç o yazı cıkmıyor ndn? Cevap Bkeliyorum saatlerce
Yaralı style
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Ben baska yerden düzelttim :=)
Yaralı style
U
uNKnoWeN ⭐ 19y
Ladys and Gentelmans.
Dediklerini Birebir yapın 😊 verdiği Programları ( Özellikle NET FrameWork3.5 ) Tamamını indirin.
Hiç Bir sorun Olmadan Saat qibi Çalışıyor. Buraya qeLip daha sonra Calısmıyor Falan Diye Yazmanıza hiç qerek Kalmayacak 😊 Varsa AntiVirus Proq. Kapatmanızı Tavsiye ederim Çünkü qereksiz En Ufak Şeyleri Bile Virus Olarak qoren Proq. var.

Bende tıkır Tıkır Çalışıyor Kolay gelsin teşekkürler...
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Serwer.exe yi açamıyorm ndn acaba?
_
_Fernand0_ ⭐ 18y
Arkadaşlar trafic verdikten sonra DC veriyo.DC vermesin die butonu işaretledim ama değişen bişey yok :?
S
abilerim biri bna yardım etsin bn nası edeceğimi anlamadım
S
yha bna bi anlatırmısınız bnde hata werio
S
biri yard ım etsin plz
S
abi bnde server.exe yi açarken hata weriyo oyundayken mi yapıcam anlamadım yardımcı olursan sewinirim
E
eLempTRa ⭐ 18y
Beyler yeni crackin çıkmasını bekleyin düzelirse iyi olur düzelmez ise premium almaktan başka şansınız yok yoksa unutun s-bot cracki para verip almak zorundasınız artık.
0
0x66 ⭐ 19y
Osmanli Genlci konu sen actin bi bsiey demison DC sorun ne anlatsan yada kusra bakamyan bende bu sorun ne bilioym de öyle ususp oturosun..
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y
Osmanli Genlci konu sen actin bi bsiey demison DC sorun ne anlatsan yada kusra bakamyan bende bu sorun ne bilioym de öyle ususp oturosun..

Saygısızlık yapma o zaman kullanma bu botu paraya kıy al okadar ugrasmıslar ❗ ❗ ❗ ❗
Yaralı style
E
EmmaW ⭐ 19y
hala çalışıyormu bot?
J
JusT1LoVe ⭐ 18y
çalşıyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: