Sbot loader acılmıyor yardım plss
S-BOT CRACK 1.198 [11 HAZİRAN |ÇALIŞMIYOR|]
· 470 Yanıt · 59K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 13 / 24
Yanıtlar
server.exe açılmıyor?!!!! hata veriyor?? sbotun ilk normalini mi indirip crackliyi içine kurcaz yoksa crackli dosya yeterli mi?
Helal Olsun
HardMod Açılır Ve No Disconnect Listening Demesi Beklenir Patch Tamamlanır diyorsun ya ama bende hiç o yazı cıkmıyor ndn?
Yaralı stylebendede çıkmıyor + no dc çalışmıyo 2 kere deniyo kalıyo öle :S
en fazla 2 defa deniyor botu kapatıp tekrar girmen gerek silkroada
6. HardMod Açılır Ve No Disconnect Listening Demesi Beklenir Patch Tamamlanır diyorsun ya ama bende hiç o yazı cıkmıyor ndn? Cevap Bkeliyorum saatlerce
Yaralı styleBen baska yerden düzelttim :=)
Yaralı styleLadys and Gentelmans.
Dediklerini Birebir yapın 😊 verdiği Programları ( Özellikle NET FrameWork3.5 ) Tamamını indirin.
Hiç Bir sorun Olmadan Saat qibi Çalışıyor. Buraya qeLip daha sonra Calısmıyor Falan Diye Yazmanıza hiç qerek Kalmayacak 😊 Varsa AntiVirus Proq. Kapatmanızı Tavsiye ederim Çünkü qereksiz En Ufak Şeyleri Bile Virus Olarak qoren Proq. var.
Bende tıkır Tıkır Çalışıyor Kolay gelsin teşekkürler...
Dediklerini Birebir yapın 😊 verdiği Programları ( Özellikle NET FrameWork3.5 ) Tamamını indirin.
Hiç Bir sorun Olmadan Saat qibi Çalışıyor. Buraya qeLip daha sonra Calısmıyor Falan Diye Yazmanıza hiç qerek Kalmayacak 😊 Varsa AntiVirus Proq. Kapatmanızı Tavsiye ederim Çünkü qereksiz En Ufak Şeyleri Bile Virus Olarak qoren Proq. var.
Bende tıkır Tıkır Çalışıyor Kolay gelsin teşekkürler...
Serwer.exe yi açamıyorm ndn acaba?
_
_Fernand0_
⭐ 18y
Arkadaşlar trafic verdikten sonra DC veriyo.DC vermesin die butonu işaretledim ama değişen bişey yok :?
S
slayer03232
⭐ 18y
abilerim biri bna yardım etsin bn nası edeceğimi anlamadım
S
slayer03232
⭐ 18y
yha bna bi anlatırmısınız bnde hata werio
S
slayer03232
⭐ 18y
biri yard ım etsin plz
S
slayer03232
⭐ 18y
abi bnde server.exe yi açarken hata weriyo oyundayken mi yapıcam anlamadım yardımcı olursan sewinirim
Beyler yeni crackin çıkmasını bekleyin düzelirse iyi olur düzelmez ise premium almaktan başka şansınız yok yoksa unutun s-bot cracki para verip almak zorundasınız artık.
Osmanli Genlci konu sen actin bi bsiey demison DC sorun ne anlatsan yada kusra bakamyan bende bu sorun ne bilioym de öyle ususp oturosun..
Osmanli Genlci konu sen actin bi bsiey demison DC sorun ne anlatsan yada kusra bakamyan bende bu sorun ne bilioym de öyle ususp oturosun..
Saygısızlık yapma o zaman kullanma bu botu paraya kıy al okadar ugrasmıslar ❗ ❗ ❗ ❗
Yaralı stylehala çalışıyormu bot?
çalşıyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap