Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 44 / 189
Yanıtlar
Q
Quxera ⭐ 19y
Yahu Şu Garip Garip Yazılı Hatayı Alıyorum Ne Yapacam ?

Mediapatcher açık olabilir mi ?

100% Hayır. 🙏
Q
Quxera ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.

Arkadaşın Sorunu İşte Bu ?
Nasıl Düzeltcem ?
_
bunları buldu ve aradım mallware software yi sistemden bilgi alabilen bi yazılımmış...

Şüphen varsa kullanma ok ? Hayatında hiç adını bile duymadığım bir antivirüs virüs buluyor . Avast kaspersky ve diğerleri atlıyor ne kadaar mantıklı ?

Kemalist sana mantıklı bi açıklama yapcam.. Burda charı soyulanlara diyorsunki bana bi kanıt gösterin kanıtlayın kaldıralım bu programı falan cart curt zırt pırt diyosun elaleme ahkam kesiyorsun.Adam orda sana kanıtını gösteriyor malware die virüs var diyor araştırdım sistemden bilgi alan bi yazılımmış diyor.Senin yaptıgın açıklama ise güvenmiyorsan kullanma!! Yapacagın mantıklı bi açıklama yok..Burda senin kullanıcılara yapacak dogru bir açıklaman yok..Adamlar sana cevaplarını veriyor senin yaptıgın tek şey ise acizce kaçmak..
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bunları buldu ve aradım mallware software yi sistemden bilgi alabilen bi yazılımmış...

Şüphen varsa kullanma ok ? Hayatında hiç adını bile duymadığım bir antivirüs virüs buluyor . Avast kaspersky ve diğerleri atlıyor ne kadaar mantıklı ?

Kemalist sana mantıklı bi açıklama yapcam.. Burda charı soyulanlara diyorsunki bana bi kanıt gösterin kanıtlayın kaldıralım bu programı falan cart curt zırt pırt diyosun elaleme ahkam kesiyorsun.Adam orda sana kanıtını gösteriyor malware die virüs var diyor araştırdım sistemden bilgi alan bi yazılımmış diyor.Senin yaptıgın açıklama ise güvenmiyorsan kullanma!! Yapacagın mantıklı bi açıklama yok..Burda senin kullanıcılara yapacak dogru bir açıklaman yok..Adamlar sana cevaplarını veriyor senin yaptıgın tek şey ise acizce kaçmak..

Bilmeden atıp tutmak ne hoş değil mi ? Bu malware virüsünü isrobot'tada bulursun , tbotta'da agbot'tada bunlar illegal yazılımlardır ve antivirüs programlarının virüs olarak görmesi normaldir. Ki bunlardan bakarsın kaspersky avast microsoft vb hiç birisi bir şey bulamıyorken adını bile hayatında duymadığım sadece kendisini piyasada tanıtıp bak hiç birisi virüs bulamadı ben virüs buldum diyen bir antivirüs programı virüs buluyor . Garip değil mi ?
N
nbr65 ⭐ 19y
en sonunucus bumu bide nasıl kullanılıyor
N
nbr65 ⭐ 19y
- Resim Silinmiş. beyler bu hatanın çözümü nedir yardım edebilir misiniz ??

bendede bu hatayı veriyo nasıl düzelticez
N
nbr65 ⭐ 19y
bu arda media patcher ne işe yarar bende açıkmı kpalımı bile bilmiyorumda
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bu arda media patcher ne işe yarar bende açıkmı kpalımı bile bilmiyorumda

agbot kullanırken yapıyorsun . agbot- stealthite bot

Hatanın çözümüne gelirsek ilk önce silkroad'a normal olarak girin , sonra silkroadonline.net'e girip loader ile deneyin.
N
nbr65 ⭐ 19y
çok teşekkür ederim işimdeki bilgisayarda kaldı yarın denicem çok saol
A
Apt ⭐ 18y
sürekli güncel tutuluyo konu süper :))
N
nbr65 ⭐ 19y
denedim kemalist çok saol rahat rahat oynuyorm /exit olayadı iyi olumuş 😄
K
kkkk_06 ⭐ 19y
olmuyorr... arkadaş.. dc veriyor kapanıyor oyun telefon sesi geliyor neden acaba...
N
nbr65 ⭐ 19y
o /exit hayatımı kurtardı 😄
A
ahmetalc ⭐ 19y
telefon çalıyor ve dc oluyorum sebebi nedir acaba ? düne kadar sorunsuz çalışıyordu
E
eternals ⭐ 18y
s.a. ben bu tür olaylarda yeniyimde kusuruma bakmayın acaba biri bana bu programı nasıl kullanabileceğimi anlatabilirmi acaba teşekkür ederim 😳
F
Faulty ⭐ 18y
isro bot ile nasıl kullanıcaz rumatayı? çok acil !!!
Q
qiNDeR ⭐ 18y
ellerine sagLık çok güzel olmş program problemsiz çalışıyor bnde
L
kemalist bn bulamadım su auto pt ye gırmek ıcın hangısını yazıoz
H
huricane ⭐ 19y
Bu program ag bot la çalışıyor mu
H
tşkler kemalist

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap