Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 43 / 189
Yanıtlar
I
kemalist senden bi ricam var niyetim degil akıl vermek kullanmayı bilmeyenler var arkadaslarımız günecceleyemioruz sen günecellersen....sewnirim simdiden ellerine saglık...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
kemalist senden bi ricam var niyetim degil akıl vermek kullanmayı bilmeyenler var arkadaslarımız günecceleyemioruz sen günecellersen....sewnirim simdiden ellerine saglık...

Hiç bir şey anlaşılmıyor ?
X
XER0 ⭐ 19y

Hiç bir şey anlaşılmıyor ?

Kemalist senden bir ricam var niyetim akıl vermek değil, bunu kullanmayı bilmeyen arkadaşlarımız var, güncelleyemiyoruz sen güncellersen sevinirim, şimdiden eline sağlık

Türkçeye çevirmeye çalıştım inşallah doğru çevirebilmişimdir 🙄 🤔 😁 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
zaten indirip güncel silkroad güncel içine at arkadaşların oynayım

^^

😁 😁 😁
E
EISEN ⭐ 19y
bende loader oyuna girdigim zaman home tusuna bastimi bot ekrani gelmiyor bundan önceki versionda calisiyordu simdi calistiramiyorum loaderin bütün dosyalarini sro dosyasina atiyorum loader calisoyr ama bot calismiyor yardim lütfen.
I
Infinity ⭐ 18y
Soyunuk Kalma... bu nasıl olucak peki ?
_
şehirde gereksiz konbusn botlar varya onları nasıl blocklıcaz bıktım artık type yerine botun adımı yazılcak beceremedm valla
E
EISEN ⭐ 19y
bende neden calismiyor bir yardim edin bütün herseyi dogru yapiyorum yinede olmuyor bot ekrani gelmiyor loader oyuna gire biliyorum ama cok calismiyor yetkili kisiler yardim edin lütfen bunun icin bir cok pm attim gerekli yardimi bullamadim.
B
Bygym ⭐ 18y
hocam benim sorum su olcak mastery uplamayı nasıl yapıyo biz lvl ataldıkca oda sectigimiz skili 1 kere uplıyo demi yani ben farm yapıyorumda 9farmdayım gece bota bıraktıgımda sabaha lvlimle mastery birbirnine esit olmaz umarım D:D: suprizle kaarsılasmayalım sonra simdiden tsk ederim iyi calısmalar
E
EISEN ⭐ 19y
yardim edecek iyi kendine güvenen yetkili araniyor biktim artik mesaj yazmaktan hicmi biriniz görmüyorsunuz.
E
EISEN ⭐ 19y
hallen up....
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
çok tşkler 🤘 🤘
K
KinqLee ⭐ 18y
kodları chat ekranına yazıyorum ama olmuyor :S
N
Loaderın prjılan clıentı nerde göremedım kardeş koyarmısın ındıreyım
S
samet793 ⭐ 18y
bide bunu gercek sitesi nedir acaba?
Y
yarkan_44 ⭐ 19y
Ben Bir Eşşeğim 😎
N
Nebula ⭐ 19y
- Resim Silinmiş. beyler bu hatanın çözümü nedir yardım edebilir misiniz ??

Zannedersem şu an hiç bir loader çalışmıyor.JM server değişikliği mi ne yapıyordu öle bişey
W
WaNNaBe ⭐ 18y
OLMUO PLEASE EXCECUTE SİLKROAD CLİENT FALAN DİO YARDIM EDENE İSTEDİĞİ KADAR REP =)
Q
Quxera ⭐ 19y
Yahu Şu Garip Garip Yazılı Hatayı Alıyorum Ne Yapacam ?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Yahu Şu Garip Garip Yazılı Hatayı Alıyorum Ne Yapacam ?

Mediapatcher açık olabilir mi ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: