Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 45 / 189
Yanıtlar
C
c4b4L ⭐ 19y
2 . chari acmior dostum bi yardimci oluver kemalist .
X
XER0 ⭐ 19y
Bu program ag bot la çalışıyor mu

evet, hatta agbot ile kolaylık sağlıyor 😉
S
sekselans ⭐ 18y
ya rapit linkinde inen zip dosyası arzalı bi bakarmısınız
K
kkkk_06 ⭐ 19y
hep prg yi koyuu telefon sesi geliyo seiside şimdi olmuyo anlatın ozman ahmar in ahmar kermiminkerp enik enik enik morfevş enik ahrafı abuk şerifik namusik aslık halıbık mabedik
T
Teresa ⭐ 18y
kullanın kullanın sonra charınız banlandıgında suçlucak birilerini arayın benim 2000 silklil acc gitti sırf bunu kullandım diye kullanın
S
Streetwise ⭐ 19y
Ben 1 yıldır kullanıyorum,hiç bir charım banlanmadı Allah'a şükür :?
X
XER0 ⭐ 19y
kullanın kullanın sonra charınız banlandıgında suçlucak birilerini arayın benim 2000 silklil acc gitti sırf bunu kullandım diye kullanın

Programı paylaşması bizden, Risk Alıp kullanması sizden 😉
M
meto1230 ⭐ 18y
tşk rumata loader
K
kiti_black ⭐ 18y
heyy arkadaşlar kemalist kardeş nasıl bu indirdim telefon sesi geliyo kapanıyo nasıl yapacazz
T
Beyler İsrobotla Neden Rumato loaderla giriosunuz bi anlamadım banlanma riskinimi azaltıo die :S
S
1.65'i Bekliyoruz 😊
M
link falan ne zaman çıkacak
M
en kısa zamanda bu alemdeki tek silkroad online forum sitesi yine bunu bulacaktır en hızlı bi şekılde şimdiden emeğinize sağlık 13 mayıs 2007 den beri hep sizinleyız 😊
T
Tribalizm ⭐ 18y
halen beklemekteyiz 😊
X
XER0 ⭐ 19y
Beyler İsrobotla Neden Rumato loaderla giriosunuz bi anlamadım banlanma riskinimi azaltıo die :S

no dc + diğer özellikler için
S
😊 çıkar birazdan az kaldı sanki xD
S
mesajı değiştiridm olmadı 😊
P
Prada ⭐ 19y

bot genelde orj client ile çalıştığı için pre yoksa elinde aç kapa aç kapa mundar olur pc. O konuda işe yarar no dc özelliğinden yararlanırsın.. sonra oyun içinde canın sıkılır yağmur yağsın istersin /rain yazarsın yağmur yağar.. /v takılırsın sehire döndüğünde kasmayı azaltırsın (parmağının V harfinin üstünde kalmasına gerek kalmaz) böyle işe yarar şeyleri var.. Yoksa ban riskini azalması gibi bişey söz konusu değil dahada arttırır heralde..
H
HellBoys ⭐ 19y
ban riskini baya azaltır çünkü game guardı yani botu yakalayan sistemi bypass eder silksiz kastığım bi sürü bot çarım rumata loader sayesinde hala ban yemedi ama rumatasız kastıklarım ilk haftası ban yiyor isterseniz test edin

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: