Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 30 / 189
Yanıtlar
Y
yenerlike ⭐ 19y
ben aşağı yukarı çıktığı günden beri kullanıyom hack soyulma ffelan yok bi çok arkadaşımda kullanıyo böle bişe olmadı hem logger felan olsa anlaşılır antivirüsüm biraz değil baya bi iyi
E
exorcist77 ⭐ 18y
simdi ben loaderdan ılk oyunu acıyorum buraya kadar guzel hersey.. fakat loaaderdan 2. clıent actıgımda ılkı dc yıyo bunun sebebı nedır?
Bı sorum daha olucak be c'ye orrjınal sro d'ye de edıtlenmıs ve rumatalı sroyu kurdum. c dekıyle acıyorum oyunu pesınden rumata ıle d'dekını acıyorum ama acılması cok uzun suruyo ve cok feleaket kasıyo pc 1gb ram war amd 3200+2000 işlemci ılk actıgımda reset attı pc ıslemcı yuklenmesınden 😊 Bı cozumu warmı bunun yaada nasıl cıft clıent acıcam??
Q
qwqqwqqwq ⭐ 18y
Hyr YHaaa AYnısını Koymuşş Adam silin Gitsinnn

Daha önce verilse bile adam görmemiş ki koymus bunu o kadar uğraşa bi tesekkür edebilirdin...

Çok Tesekkür ederim kardeş gerçekten işime yaradı...
S
BOTLA GİREBİLCEĞİM Bİ Loader Varmı ??* varsa linkini verebirmisiniz ark lar ?
J
Çıktığı günden beri kullanıyorum ben bu loader'ı herhangi bir soyulma ile karşılaşmadım bence bu sizin pc güvenliğinizle alakalı. 😉
D
destiny ⭐ 18y
Çıktığı günden beri kullanıyorum ben bu loader'ı herhangi bir soyulma ile karşılaşmadım bence bu sizin pc güvenliğinizle alakalı. ;)

+1
H
yha bn yükledim ama merak ettiğim bişi war loaderle nasıl girilio no dc ile nası girilio bide ban tehlikesi war mıdır ?? bilgilendirirseniz çok teşekkür ederim 😊
T
oleeyy be hele şükür .sağol paylaşımın için ama inş trojen felan olmaz.
F
ya agalar bn bişey sorcam bu C9 hatasını bana sürekli vermeye başladı neden olduğunu sorabilirmiyim?loader ı yükledikten sonrada lag olmaya başladı bilgisayar süper hiçbi sorun yok sro ya girince bişeyler oldu loader dan.loader dan girince sırf C9 hatası verio neden?
L
leopar32 ⭐ 19y
pekı 2 car acarken 1 ını botla sokabılırmıyız
L
leopar32 ⭐ 19y
L
leopar32 ⭐ 19y
A
asi ⭐ 19y
Kardes bu Katillikten kurtulma nası oluyo??
E
ederf ⭐ 18y
mükkemmeeeeeellllllllllllllll saolllllll 🤘 😄 🎅
E
erdogan46 ⭐ 19y
arkadaşlar 88 lvl karakterim soyuldu Bu rumara loaderden olabilirmi ?
virüs total virüs var olarak gösteriyo onun için sordum
E
emc ⭐ 18y

Ne kadar altınınız gitti ? Sırf denemek için bir karakter yaratıp içine altın atacağım arada rumata kullanarak girip çıkacağım bakalım soyulacak mıyım ?

Rumata'yı ne yazık ki şu anda kullanmıyorum. Stall Karakterlerim, 2 adet oynadığım asıl karakterlerim banlanınca ve sadece Rumata kullanarak girdiğim hiç bot kullanmadığım karakterlerimde banlanınca artık illegal kullanamaz oldum. Gerçi arkadaşlar her zaman için bu uyarıyı yapıyorlar.
AutoSelect , Rumata , Rumata yokken Sro Loader, Keyhelper sadece bu programları kullandım.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

İnsaf :S 32 virüs programından 2 si virüs bulmuş , ikisininde adını bir kere bile duymadım 🎭
D
destiny ⭐ 18y
Kaspersky 2009 , Avast! , Panda ,Norton Bunlardan biri trojani tespit edemiyorsa sorun yoktur ..
H
Husooooo ⭐ 18y
Arkadaşlar Ben Ve Bir Arkadaşım Aynı Hatayı Alıyoruz.Loader'ı Açıp,Launch Deyince Karşımıza Sonunda (9) Yazan ve Gerisindede Çince Gibi Yazılar Çıkıyor.Çözümünü Bulamadık AgBot'tan Kaynaklanabilirmi?Yardımcı Olursanız Sevinirim.
X
XER0 ⭐ 19y
Eğer Mediapatcher yaptıysanız tabiki açılmaz

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: