Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 29 / 189
Yanıtlar
R
merhaba ben loader ı kullanıyordum ancak isro botla birlikte çalışmıyor.ilk girişte bir bölüm var isro botla uyumlu çalışması için ancak tıkladığım halde oyuna girdiğinde botta auto training yapamıyorum.nedenini söylerseniz çok sevinirim.teşekkürler...
_
_SnipeR_ ⭐ 19y
Hay Allah senden razı olsun yaaa
X
XER0 ⭐ 19y
swear filter ne oluyor annamadım ?
S
sabotay ⭐ 19y
merhaba ben loader ı kullanıyordum ancak isro botla birlikte çalışmıyor.ilk girişte bir bölüm var isro botla uyumlu çalışması için ancak tıkladığım halde oyuna girdiğinde botta auto training yapamıyorum.nedenini söylerseniz çok sevinirim.teşekkürler...

Önce bota clienti göster. sonra isro bot seçneğine tıkla rumata ile gir 👍
K
karakaleli ⭐ 18y
sizi cok ama cok seviyorum hepinize mucuk cift sro acabılıyorum artık hepinize tesekkurler ßß jnım
A
asdas99 ⭐ 18y
iki tıklıorm bişi olduu yok 😞
A
asdas99 ⭐ 18y
bişey olduu yok derken dier silkroad acılıo ama o girerken ki kucuk ekranda takılıp kalıo
A
asdas99 ⭐ 18y
vallaha cok saolun birkaç ekre daha denedim oldu erken davranmısım 😊
H
hackerdem ⭐ 19y
swear filter ne oluyor annamadım ?

küfür filtresi olabilir tam olarak bende bilmiyorum
S
artık Açılmıyor 😞 Bir PEncere Çıkıyor Garip Har Ve Yazılar Var :S
D
destiny ⭐ 18y
Hemen denicem .. ^^
B
BaSoryong ⭐ 18y
çok sağol bunu bekliyordum bende eline sağlık...
S
sero159 ⭐ 18y
LİNK NERDE[ :? :? :?
Z
zuzuu05 ⭐ 19y
bide indire bilsem linkt esorun var her halede
Y
yeonyang ⭐ 19y
Daha kac tane char soyulacakta bu konuyu kilitleyeceksiniz? en az 5 tane arkadasin chari soyuldu ! global mod yayinladi diye güvenip indirenler soyuluyor !
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Daha kac tane char soyulacakta bu konuyu kilitleyeceksiniz? en az 5 tane arkadasin chari soyuldu ! global mod yayinladi diye güvenip indirenler soyuluyor !

Ben niye hala soyulmadım ? Yönetimden birisi niye hala soyulmadı ? Dosyada neden virüs yok ? Saçma sapan konuşma ! Gel kanıt göster kaldıralım ok ? Boş boş charım soyuldu diye gelme 10.000 kişi'nin indirdiği loader. Bütün millet bunu kullanıyor ne oldu charım soyuldu laoder kullanıyor musun evet heh o soymuştur ? Kaç aydan beri kendi charımda kullanıyorum internet cafem'dede kullandırtırıyorum neden soyulan yok ?
Q
Quincey ⭐ 18y
bende soyuldum ama dersimi aldım şifremi değiştirip programı kaldırdım bi 100m aldım char eski haline geldi.
Q
qwertyxd ⭐ 18y
anlamadım sımdı bu GM lık programı gibi yav 😄
D
beyler siz ilksoyulan deilsiniz bizim serverda hem soyulan hem banlananlar var ve ashampoo mail blocker ne zaman loaderı açsam blocked felan dio
S
SekhmenT ⭐ 18y
Ben bişey öğrenmek istiyorum bu loader ı kimin yazdığını bilmiyorum.yani charın hacklenme ihtimalş var mı buna karşı bir teşhisiniz var mı paylaşabilirmisiniz.Güvenilir mi?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: