evet bende soyuldum ve bilgisayarımda ne virüs ne trojen vardı.her aksam sistemi temizleyip kapatan biriyim.ve sadece loader kullanmıstım.zaten virüs vs. yüzünden olamsına imkan yok.modemim servisteydi 22 gündür.modemi aldım ve ne göreyim char bosalmıs.ve oyuna kendi pc hariç hiç bir yerden girmem.
sebeb sadece loader....
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 24 / 189
Yanıtlar
evet bende soyuldum ve bilgisayarımda ne virüs ne trojen vardı.her aksam sistemi temizleyip kapatan biriyim.ve sadece loader kullanmıstım.zaten virüs vs. yüzünden olamsına imkan yok.modemim servisteydi 22 gündür.modemi aldım ve ne göreyim char bosalmıs.ve oyuna kendi pc hariç hiç bir yerden girmem.
sebeb sadece loader....
ya buna ne diyeceksein kemalist
Ben Bir Eşşeğim 😎
Ben Bir Eşşeğim 😎
Ben Bir Eşşeğim 😎
sebeb sadece loader....
Boş Boş Sadece Sebeğ Loader Diyip Ortaya Uydurma Şeyler Atmayın Gösterin Kardeşim Gösterin Bakın Virüslü Diyin , Sonucunu Koymuşum Şeyini Koymuşun Cartı Curtu Her Şeyi Var...
Lafla Gelmeyin Elinizde Hiç Bir Kanıt Yok Sadece Ne Kullandım Loader O Zaman Loaderdan Soyulmuşumdur Hesabı . Nereden Biliyorsunuz ? Rev6 Şu Anda Bütün Charların Gizli Soru Ve E-Maillerini Bulabiliyor Yeni Bir Sistem İle ...
Tutupta Loader Loader Diyip Gelmeyin Bir Kanıt Gösterin Bak Virüslü Diyin Susayım Hatamı Kabul Edeyim... Ama Elinizde Hiç Bir Kanıt Yokken Dosya'nın Sonuçları Bu Denli Temiz İken Söyledikleriniz Saçmalıktan Öteye Gitmiyor 😉
C
cellat1674
⭐ 19y
Kemalist abi sana bişi sorucam bu rev6 dan hiç ağzı yanan varmı bilio musun?
Kemalist abi sana bişi sorucam bu rev6 dan hiç ağzı yanan varmı bilio musun?
Sorduğun Sorumu 1-2 Ay Önce Joymax'ta Açık Var Diyip Bir Sürü Kişinin Charını Boşattılar + Yöntemlerinide Açıklayıp Boşaltırdılar...
C
cellat1674
⭐ 19y
vay arkadaş ya zaten bu devirde ne beleşse kesin altında (kusura bakmayın ama agzımı bozucam)
bi bokluk YATAR!
bi bokluk YATAR!
C
cellat1674
⭐ 19y
bi de abi bişi daha sorucam şu son zamanlarda çok banlanma olayı oldu bu çarların hepsi gold bot lar mıydı yoksa arada bizim gibi botla kasanlarda gittimi gittiyse ben agbot kullanıyorum her ay pre ve maymun yeniliom bi sorun olur mu çar gidebilir mi benimde?
bi de abi bişi daha sorucam şu son zamanlarda çok banlanma olayı oldu bu çarların hepsi gold bot lar mıydı yoksa arada bizim gibi botla kasanlarda gittimi gittiyse ben agbot kullanıyorum her ay pre ve maymun yeniliom bi sorun olur mu çar gidebilir mi benimde?
Gold Botların Dışındaki Oyunculardanda Banlanan Oldu. Ama Bot Banlaması Bitti...
kardeş olmazmı rev6 dan charı soydular nasıl dersen yavas yavas siteye girdikçe parça parça pc ne trojen sokuyorlar ondan sora keylogerı tak yapıştırıyorlar haberin olmuyor ondan sorası gerisi malum :(48 lik charım gitti en başta ama ondan sora 1 kez bile girmedim ^^ tavsiye etmiyorum o siteyi 😈
arkadaşlar size tavsiyem şifre değiştirmeyin yani joymax da işlem yapmayın ve rev6 üzerinde işlem yapmayın birde kemalist senin bu koyduğun loader yabancı siteden olduğu için karşı taraf loaderde oynama yapmış olabilir bu sizi abi tavsiyesi
yha bu pt teklifi olmuyor /arc on yazıyom olmuyor /ap on yazıyom yine olmuyor hiç bişi :S adece zerk açıyor fln fln
B
BlaCk_StEnGhT
⭐ 18y
ya aga 40 sayfa olmus bakamadım yrdm edermisiniz ya cıkardım rardan ama kullanışı di bişi dio ne yapayım onuda kopyalayıp yapısdırcazmı loader exeyi yapısdırcazmı 4 dosya war zate hangisin yapısdırcaz*
F
fdgdfgdfgdf
⭐ 19y
ya aga 40 sayfa olmus bakamadım yrdm edermisiniz ya cıkardım rardan ama kullanışı di bişi dio ne yapayım onuda kopyalayıp yapısdırcazmı loader exeyi yapısdırcazmı 4 dosya war zate hangisin yapısdırcaz*
Sen hepsini yapıştır ama sadece hap gibi olanı kullan 😉
kardeş şu pt olayınıda bi anlatırsan sevinirim 😄 adamı ptye almıyor sinir oldum ➡️ 😈
B
beytobond4
⭐ 19y
yaw şimdi bu clientle pk lıktan kurtuluonmu hemen denedim olmadı
bu yabancı siteden aldığın loader otlalığın ........kodu
bu yabancı siteden aldığın loader otlalığın ........kodu
xxmemo1 Ortalığı Karıştırmaktan Ve Küfür Etmekten Banlanmıştır .
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap