çalıştıramadım bu nasıl çalışacak
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 23 / 189
Yanıtlar
nasıl bi loader koymuşsun hacım çalıoşömıyan loader
nasıl bi loader koymuşsun hacım çalıoşömıyan loader
Kendi Beceriksizliğinizi Programa Yüklemeyin...
Konuda Her Türlü Açıklama Var İki Dakka Oturup Okuyun . Süs Olsun Diye Yazılmadılar .
🤘
T
trbeslentr
⭐ 19y
Bu multiyi T-Botla kullanabilrmiyiz?
program gayet iyi çalışıyor okuyup hepsini uygulayın.
bişey soracam şuan silkroadda bakım hala varmı bittimi bende hala açılmıyorda.
Bu multiyi T-Botla kullanabilrmiyiz?
Hayır.
program gayet iyi çalışıyor okuyup hepsini uygulayın.
Açık 🙄
valla bende de açılmıyor :S
Hala update var diyor.buna bi çözüm pls.
bu loaderi iSrobot ile kullanabilirmiyiz?
kemalist bu yeni çıkan sro loaderlerde keyloger var diyorlar bizm orda cafde silkroad oynayanların hepsinin char soyuldu ama bu rumata loaderde hiçbir sorun yoktur inş.
X
xxxmetexxx
⭐ 19y
Ben Bir Eşşeğim 😎
beyler dediğime cevap verin a.q bu loaderler yüzünden charlarımız gidiyor bu loaderde de öyle bişey varmı ben bu siteye güveniyom ama bazı ibneler yapıyor işte
beyler dediğime cevap verin ** bu loaderler yüzünden charlarımız gidiyor bu loaderde de öyle bişey varmı ben bu siteye güveniyom ama bazı **** yapıyor işte
C19H28O2.v7.4.rar
Dosya Boyutu : 638 KB
indirilme sayısı: 2177
Herkez Bu Loader'ı Kullanıyor , E Tabi Birisi Hacklendimi Ne Kullandın Loader Hemen Bahane...
bana hep error veriyor neden 😞
herkes öyle diyor kardeş benim charda öyle gidince ben şüphe içine düştüm
Nostra_Damus
⭐ 19y
2 chari botta kasmiyor..
2 charimizida botta kasma sansimiz varmi ?
2 charimizida botta kasma sansimiz varmi ?
Arkadaşlar bu loaderi kullanmayın herif resmen kekliyo milleti %100 eminim bu loader yüzünden 3 charım soyuldu bilgisayarıma format attım 1 hafta charlarıma giren olmadı deneme amaçlı tekrar bu loaderi kullandım ve chara 72+7 sword koydum seti npc 72+7 sword u girip hemen almış yani bu loaderi kullanana kadar hiç bişi yok tu,
Eğerki bu sitedeki yetkililer bu konuda bişeyler yapmazsa malesefki bu konuyu heryerde duyurucam ben bu siteyi 1 1.5 yıldır kullanıyorum ve hiç bir indirdiğim dosyada bi sorun olmadı ama bu adama global mod diye güvendik ve 90 lv herşeyi +7 olan charım gitti + 2 tanede 82+ china charım gitti lütfen bu konuya el atın başkalarının canı yanmasın
Bu arada bu global mod tan şüphelenmemin sebebi sadece türkler soyuluyo yani bu siteden indirmiş olanlar hackleniyo sadece Extraloob ADMİN leri bu konuya bi el atın..
Eğerki bu sitedeki yetkililer bu konuda bişeyler yapmazsa malesefki bu konuyu heryerde duyurucam ben bu siteyi 1 1.5 yıldır kullanıyorum ve hiç bir indirdiğim dosyada bi sorun olmadı ama bu adama global mod diye güvendik ve 90 lv herşeyi +7 olan charım gitti + 2 tanede 82+ china charım gitti lütfen bu konuya el atın başkalarının canı yanmasın
Bu arada bu global mod tan şüphelenmemin sebebi sadece türkler soyuluyo yani bu siteden indirmiş olanlar hackleniyo sadece Extraloob ADMİN leri bu konuya bi el atın..
gsl
Arkadaşlar bu loaderi kullanmayın herif resmen kekliyo milleti %100 eminim bu loader yüzünden 3 charım soyuldu bilgisayarıma format attım 1 hafta charlarıma giren olmadı deneme amaçlı tekrar bu loaderi kullandım ve chara 72+7 sword koydum seti npc 72+7 sword u girip hemen almış yani bu loaderi kullanana kadar hiç bişi yok tu,
Bu ne a.q benim de char gitti soyulsa yine iyi hacklendi ve başkaları oynuyor bide charda pre vardı tavşan vardı ya diğer charımda 58 lv itemleride sağlamdı loader yapıyorsanız adam gibi loader yapın ya da bu işi bırakın.Bizim charımız gitti başkalarının charı gitmesin değilmi?Admin :: Sen Kemalist e güveniyormusun senin de görüşlerini alak değilmi........
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap