Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 22 / 189
Yanıtlar
B
berkince ⭐ 19y
çarımın hacklenmiş olma olasılıgı çook yüksek runtıme loaderdan olablr mi çarımın şifresini bilen arkadaşlarım çarımı girmediğini söylüyor rus şirke böle bişi ypr mı
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
çarımın hacklenmiş olma olasılıgı çook yüksek runtıme loaderdan olablr mi çarımın şifresini bilen arkadaşlarım çarımı girmediğini söylüyor rus şirke böle bişi ypr mı

Emin Ol Girmemiştir 😆
M
minotauros ⭐ 19y
çift çar açamadım
ilkini açtım
2 açmıyor
M
madrox ⭐ 19y
1.55 de calısmıyor kardes ...

BSObj Plugin Hatası veriyor yeni versiyonu gelcekmi kardes ....
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Çalışıyor . Kendim Test Ettim . Rumata'da Çalıştığını Onayladı .
M
madrox ⭐ 19y

Çalışıyor . Kendim Test Ettim . Rumata'da Çalıştığını Onayladı .

tmm tmm kardes calıstı saol clienti farklımıs... saol
C
cheng_xiao ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
bu hatayı alıyorum ??
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
- Resim Silinmiş.
bu hatayı alıyorum ??

Orjinal Client Kullanmadığında Çıkıyor Bu Hata Ama Tam Olarak Emin Değilim 🙄
C
cruel.turk ⭐ 19y
valla bravo sizin loader keyloger gibi çalışıyo.
Geçen arkadaşım hack yedi şimdi ben ve ben kemalistin koyduğundan başka loader kullanmadım.
Tebrik ediyorum sizi...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
valla bravo sizin loader keyloger gibi çalışıyo.
Geçen arkadaşım hack yedi şimdi ben ve ben kemalistin koyduğundan başka loader kullanmadım.
Tebrik ediyorum sizi...

Saçma Sapan Yorumlar Yapmayın Dosya.cc Nin Linkine Girip Bakarsın 1600 Kişi İndirmiş Virüs Tarama Sonuçlarına Bakarsın...

Biz Diyoruz Güvenmiyorsan Niye Kullanıyorsun ? Kullanıyorsan Saçma Sapan Konuşmayacaksın... Kaç Aydır Bu Loader'ı Ben Kullanıyorum Neden Hacklenmiyorum ? 1600 Kişi İndirmiş Onlar Niye Hacklenmiyor ? Rumata'nın Konusunda 150.000 Gösterim Var Onlar Niye Hacklenmiyor ?
T
Torquel ⭐ 19y
servers are full die bi hata gelio,sonra connect yazısı gelmio.
T
Torquel ⭐ 19y
servers are full die bi hata gelio,sonra connect yazısı gelmio.
D
cruel.turk haklı !!! sımdı charıma gırdım ve bende tamemen soyulmusum !!! ne iş yaa o kadar virüs taramaları yapıyorsunuz yinede soyuldum ... Charımın şifresini kimse bilmiyordu ... Exchange de yapmadım ... 2 gun oyuna gırmedım sımdı gırdım baktım hiçbişi yok ....
offf offf
N
nova3 ⭐ 19y
yha bn loaderle gidiom oyuna ikinci char açıom farklı bir accountla .ilk girdiğim char dc yiyor ikincisi kalıo.sonra diğer chara bir daha gidiom bu sefer diğeri dc yiyor. bu sorunu nasıl düzeltcem.bu loaderle olmuo?ve sürekli dk.başı dc verio?(1 char açtığında da?)
I
saol ellerine saglık **
D
Daha da silkroad falan oynamıycam. Pc den de kaldırıcam tamamen. Ne resimleri kalıcak nede videoları. 1 uzantısı bıle kalmıcak artık. Verdiğiniz sro bilgileri için sağolun extraloob ailesi
N
nova3 ⭐ 19y
yha bn loaderle gidiom oyuna ikinci char açıom farklı bir accountla .ilk girdiğim char dc yiyor ikincisi kalıo.sonra diğer chara bir daha gidiom bu sefer diğeri dc yiyor. bu sorunu nasıl düzeltcem.bu loaderle olmuo?ve sürekli dk.başı dc verio?(1 char açtığında da?)
Q
Quincey ⭐ 18y
sağol kemalist süpersin.
N
nova3 ⭐ 19y
N
Nebula ⭐ 19y
AYnı şekilde bende bi müddet ikinci charı kastıktan sonra Run Time error alıyorum
NetFrame Work kuruyorum belki düzelir.Başkaca bir sorun olabilir mi Kemalist ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: