edit
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 178 / 189
Yanıtlar
Daha rumata çıkartmadan nereye ne geliyor ?
Gelir hacım gelir. Rumata Loader yapımcısının haberi olmadan yeni versiyon bile çıkartırlar bizim milletimiz 😜
S
silkroadlife
⭐ 17y
çalışıyor
Spoiler
- Resim Silinmiş.
L
LegendLess
⭐ 18y
daha orjinal siteye gelmedi ne kadar hızlısınız kendi sitelerinde bile yayınlanmadan exlda :=)
S
silkroadlife
⭐ 17y
sitesinde yayında saten arkadaşım
Please Execute the ''silkroad.exe.'' HaTa werdi YardIm LtFen :s
C
CyberCellat
⭐ 19y
sitesinde yayında saten arkadaşım
sitede hala 1.231 versiyon gözüküyor...
S
silkroadlife
⭐ 17y
en güzel açıklama böyle olacak sanırım
verdigim dosyadaki clienti silkroadın içine atın ve sitesine girip v7.45 indirin
verdigim dosyadaki clienti silkroadın içine atın ve sitesine girip v7.45 indirin
durup dururken kapanıo sro :S
arkadaslar lütfen yardım edın durup dururlen kapanı ne yapmam lazım
sağol kemalis sen olmasan ne yapardık bea
program bozuk normal yoldan girincede açılmıyo sroyu sildim tekrardan yüklüyorum indirmeyin bunu şimdilik
bu programın sitesi ney ?
Şu an kullanan varmı arkadaşlar çünkü kendi sitesinde yayında değil biraz afalladım.
indirmeyin arkadaşlar. 1,232 Rumata Loader henüz mevcut değil.
Var diyenlere de, size link verip çalışıyor diyenlere de inanmayın lütfen. 3 gün sonra charınız illegal client kullanımından ban yediğinde kimse size charınızı geri vermez.
Var diyenlere de, size link verip çalışıyor diyenlere de inanmayın lütfen. 3 gün sonra charınız illegal client kullanımından ban yediğinde kimse size charınızı geri vermez.
Saqol +rep
Saqol +rep+rep / ışın kılıçı / deneyim puanı vs. sitemizde mevcut değil.
@indirmeyin arkadaşlar. 1,232 Rumata Loader henüz mevcut değil.
-
e biz bunu indirdik ban yersek napıcaz hatta oyuna bile girdik
-
e biz bunu indirdik ban yersek napıcaz hatta oyuna bile girdik
klavyene sağlık
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap