saol süper olmuş xd
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 179 / 189
Yanıtlar
arkadaslar lütfen yardım edın durup dururlen kapanı ne yapmam lazım
Bendede 2 char açınca birden masa üstüne atıyor sanırım Altta açılan yeni Game Guard ı beraber açmadığı için,Remuta Loader le açtıgım zaman eskisi gibi açılıo Sro 3 kere yeniden kurdum Silkroad ı.. 🤔
M
metehan_43
⭐ 17y
yenisi ne zman gelicek yha
sağol reis
JCarlsberg
⭐ 19y
süper
sanki linkler gözükmüyo ya
Sagolasın
orjinal site adını sölermisiniz =D
orjinal site adını sölermisiniz =D
recyfer.info
isim değişme muhabbetini anlamadım önceden öle bişi yoktu sanki ama neyse emeğe sağlık
P
PROENGAMES
⭐ 16y
Linkler nerde ? xS
ya arkadaşlar bende çalışıyor 2 tane charı açıyorum fakat bir tanesi ya 15dk sonra dc yiyor yada masaüstüne atıyor yeni gelen hackshieldten mi acaba ne yapabilirim YARDIM !!!:(?
walla ii olmuş xD 😄
M
Mc_TiKiCaN
⭐ 19y
Kemalist Link görünmüyor dostum :S
Kemalist'in dostu.Bak ben konuyu değiştirmişim. Altında değiştirilme sebebi yazıyor.
Henüz orjinal Rumata loader mevcut değil.Farklı yöntemlerle çalıştırılanlar var. Dakka başı DC olursunuz, ya da charınız banlanır.
Henüz orjinal Rumata loader mevcut değil.Farklı yöntemlerle çalıştırılanlar var. Dakka başı DC olursunuz, ya da charınız banlanır.
çok saol kardeş başarılarının devamını dilerim
nerden indiriyoryz
Kemalistmisin nesin koycaksan adam gibi koy bari bi linki download link yazıo birşey gözükmüo nebiçim iş yapıosun
Kemalistmisin nesin koycaksan adam gibi koy bari bi linki download link yazıo birşey gözükmüo nebiçim iş yapıosun
İnsan mısın , yada insan ve hayvan karışımı bir şey misin nesin , bir yere üye oluyorsan önce o yerin kurallarına uy . Sonra yorum yazmadan öncede konuyu oku.
İnsan mısın , yada insan ve hayvan karışımı bir şey misin nesin , bir yere üye oluyorsan önce o yerin kurallarına uy . Sonra yorum yazmadan öncede konuyu oku.
İnsan değil belli oluyor.İnsan hayvan karışımıda değil.Hayvan desem hayvanlara üzülürüm.Bu başka bi varlık 😈
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap