sitesinde 1.214 çıktı demiş. Rumata
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Replies · 474K views 0 reading · Page 162 / 189
Replies
sitesinde 1.214 çıktı demiş. Rumata
Daha çıkmamış , lakin güncelleyeğim diyor sanırım 😊
yeni loader çıkmışş yess 😊
arkadaşlar loader kullandıktan sonra charım 1 hafta block landı acaba loaderden mi ?
yeni loader çıkmışş yess :)
çalıştı mı ?
M
mertkaan32
⭐ 19y
ben indirdim ama 1.210 client ile aynıdır yazıyor sitesinde ama sorunu çözemedim.
yeni loader çıkmışş yess :)
çalıştı mı ?
Malesef çalıştıramadım , farklı client lazım galiba :!!&%&!
çalışmıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Oto Res Kabul Etmiyo Komutları vARMI ?
M
mertkaan32
⭐ 19y
Sonunda çıktı sitesinde KEMALİST abimiz bugün düzenler artık. Hayırlı olsun.
bence hata var loerdserde çarı seçiyorum bekle ekranı bitince dc yiyor başka hata olan varmı acaba sadece bendemi hata
/Günceldir.
_
_baykatil_
⭐ 19y
block tehlıkesını kaldırmak ıcın hangı dosyayı sılecektık ?
D
DangerWalker
⭐ 19y
Kemalist, bu loaderde şöyle bişey vardı silkerrsender in adını değiştirince bu loader kendini belli etmiyodu, 2 özelliği sayesinde kendini joymaxa karşı saklıyodu loader kullanıldığı anlaşılmıyodu bu doğrumu? yoksa ben sırf bu loaderden banlananlar gördümde ondan sordum. loader kendini belli etmiyosa bende tekrar kullanmaya başlıycam 1 hafta ban yemiştim bottanmı, bundanmı emin olamadım ondan korkuyom bidaha kullanmaya 😁
- Resim Silinmiş. bende bu hatayı veriyor bilgisi olan yardım ederse sevinirim simdiden tessekkurler ❓ 😕
rapit error veriyor
Bot çalışmıyordu yeni sürüm beklerken rumata ile 2 stall bide 74 char girdim.Ve 1 saat sürmedi hepsi 7 days block.
Teşk kemalist bugüne kadar cok kullandım cok işimi gördü paylaşımın ama artık kullanmayacağım.
Teşk kemalist bugüne kadar cok kullandım cok işimi gördü paylaşımın ama artık kullanmayacağım.
B
bulancak28
⭐ 17y
seni seviyorum bu yeterlımı 😄
ALLAH razı olsun kemalist abicim..
Log in to write a reply.
Log In