Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Replies · 474K views · Page 163 / 189
Replies
Q
qitarist ⭐ 19y
çoook ama çoook güzel olmuş ellerin dert görmesin inş. ^^
D
Bot çalışmıyordu yeni sürüm beklerken rumata ile 2 stall bide 74 char girdim.Ve 1 saat sürmedi hepsi 7 days block.
Teşk kemalist bugüne kadar cok kullandım cok işimi gördü paylaşımın ama artık kullanmayacağım.

ohh saol bende böyle bişey bekliyodum. demekki bundanda block yeniyor 🙄
A
ahmet386 ⭐ 19y
Silkroad Klasörünün İçerisindeki SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ ! Adına istediğiniz her hangi bir şeyi yazabilirsiniz.

değiştirdim ama 7 Gün BLOCK 😄
D
Silkroad Klasörünün İçerisindeki SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ ! Adına istediğiniz her hangi bir şeyi yazabilirsiniz.

değiştirdim ama 7 Gün BLOCK :D

hehe farketmiyor onu not defteriyle açıp bazılarını silmeden yada toptan silmeden devam ediyor onun etkisi ammaaaa şunu bilmiyorum o dosya olmadanda farkedebilirlermi illegal bişey kullandığımızı?
A
Armin ⭐ 17y
hey rumata 😄 neler yaptin
W
Warlike ⭐ 18y

değiştirdim ama 7 Gün BLOCK :D

hehe farketmiyor onu not defteriyle açıp bazılarını silmeden yada toptan silmeden devam ediyor onun etkisi ammaaaa şunu bilmiyorum o dosya olmadanda farkedebilirlermi illegal bişey kullandığımızı?

tek ip üzerinden baglandıgınız bütün accountlar server yönetim consollarında görükür.
cok ufacıcık bi bakınma ile bütün GM ler bunu fark edebilir.
Eger birçok multiclientli kişi banlanmıyorsa bu onların esnekliginden kaynaklanıyor başka bişiden degil.
X
xxelat12 ⭐ 17y
Loaderliğin no Dc Özelliği Kalkdı O Code Girerken İşe Yarıyor Ha Dersenizki Oyunda Dc Vermiypr Ben Dc Alıyorum Problem Nerede:S
D
darkblade ⭐ 18y
kemalist forever 😄
X
Xapmck ⭐ 17y

- Resim Silinmiş.

Bu sorun bendede var C19H28O2.ini dosyasını silince düzelir gibi seyler yazıyodu onuda sildim oyunuda sildim yükledim düzelmedi bunun bi cözümü var mı?
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
@Xapmck

oyuna normal girebiliyor musun ?
X
Xapmck ⭐ 17y
evet launcherla girebiliyorum
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Loader'la girerken redirect ip'yimi işaretliyorsun ?
Q
qitarist ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.

Bu sorun bendede var C19H28O2.ini dosyasını silince düzelir gibi seyler yazıyodu onuda sildim oyunuda sildim yükledim düzelmedi bunun bi cözümü var mı?

ohoo gm misin sen 🍿
X
Xapmck ⭐ 17y
ilk girmediğinde işaretlemistim sonrakilerde isaretlesede isaretlemesemde bu hatayı veriyor sitedeki diğer loaderleri de denedim aynı hatayı veriyolarlar 😢
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ilk girmediğinde işaretlemistim sonrakilerde isaretlesede isaretlemesemde bu hatayı veriyor sitedeki diğer loaderleri de denedim aynı hatayı veriyolarlar 😢

ini dosyasını sil hiç bir şeyi işaretlemediğinden emin ol , redirect ip'yi işaretlediğin için oluyor...
X
Xapmck ⭐ 17y
tekrar deniyim ilgilendiğin için tesekkürler 🙏
S
Shoot'Em ⭐ 17y
ceza alabilirmiyiz peki block gibi 1 hafatalık
S
skeleton31 ⭐ 17y
Arkadaslar bana sro_client v1.60 lazım kimsede yok mu yardımcı olurmusunuz? !!!!
N
nurikgo ⭐ 17y
şimdi anabaşlıkta 1.215 içerde 1.214 yazıyo ama sronun içine atıyorum çalışmıyo =( yardım pls
M
mertkaan32 ⭐ 19y
linkteki hala eski loader yenisi değil başlığı değiştirmeseydiniz iyi olurdu boşuna indiriyor herkes.

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: