kemalist ordamısn
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 161 / 189
Yanıtlar
kemalist ordamısn
kemalist ordamısn
/arc on yapman yeterli
paylaşım için teşekur ederim
benım bir sorunum var loaderle oyuna girdiğim zaman char gözükmüyor cıkıyorum normal sekılde gırınce gözukuyor nasıl coze bılırım yardım edermısınız ?
benım bir sorunum var loaderle oyuna girdiğim zaman char gözükmüyor cıkıyorum normal sekılde gırınce gözukuyor nasıl coze bılırım yardım edermısınız ?
paylaşım için teşekur ederim
biraz yorumları okudum buldum 😊 nezamn gunceleşicek acaba loader:)
L
LiveInTexas
⭐ 18y
avıra vırus buluo ya :S
Of of kemalist abi bizi ne hallere düşürdün..
Of of kemalist abi bizi ne hallere düşürdün..
Saçma sapan konuşma ben mi yapıyorum loaderı ?
Niye sinirlisin?
Niye sinirlisin?
Saçmaladığın için.
Abicim haklısın loaderi sen yapmıyorsunda ama bize bi çare bul loadersiz oyuna giremiyom çok bekliyorum..
G
guardian79
⭐ 19y
valla sanırsam rumata öldü 😄 bakasanıza ses seda yok. ama bi bakıma da ii oldu en azından oyuna daha rahat giriyoz.
F
furkanaydn
⭐ 17y
Arkadaşlar Error veriyor yha :S Açılmıyor nababilirim ????
yaw daa sitesinde çıkmamış ne bu şmdi :S
konun görüntülenme sayısına bakın 😱 😱 😱
yaw daa sitesinde çıkmamış ne bu şmdi :S
Yahu ne biçim insansınsınız anlamıyorum , şu soruyu sorana kadar iki dakika konuya baksana ?
ya ben şimdik indireyim mi indirmeyim mi bakın virüs ban olayları çok fazla yani indirince bir şey olmas dimi
ya ben indiryom bunu şu rumata loader siz oyuna giremiyorum ya bi gireyimde bakim virüs mü var ban mı 😄
Rumate loader istiyoruz öbür loaderler dandik yada çalışmıyor.(çıkınca koyucağınızı biliyorum sadece içimden geçeni söledim)
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap