Ben öküzün tekiyim yahu 😁
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 160 / 189
Yanıtlar
benim avasta virus hatasi gösteriyor -.-* gecen öyle degildi ya ...
beyler char gozukmemesının sebebı suanda version 1.213 ama bu 212 bekleyin güncellensin oyle ındırıp girin 😉
Special thx to Flexi1.213 yok muuuuuuuuuuuu???????? çalışmıyoda
ne zmn gelcek mod nerlerdesin ?????????
W
WildWildWest
⭐ 19y
Çok Teşekkürler Ama...
Şu içindeki resimler olmasada hem kotaya yazık olmasa hemde indirirken fazla beklemesek daha güzel olmaz mı 😉
Şu içindeki resimler olmasada hem kotaya yazık olmasa hemde indirirken fazla beklemesek daha güzel olmaz mı 😉
1.213 var mı
MiniLoader diye birşey varmış. iBot ile çalışıyormuş ve multiclient desteğide mevcut. Sitemizde başlığına rastlayamadım.
A
Andy Larkin
⭐ 19y
Çok Teşekkürler Ama...
Şu içindeki resimler olmasada hem kotaya yazık olmasa hemde indirirken fazla beklemesek daha güzel olmaz mı ;)
altı üstü 5mb bişey ne kadar bekliyceksin ki 🙄
aga indirme linki nerde
virüs uyarısı veriyor yapılandırma dosyasında trojen var uyarısı var sürekli sadece bunda değil diğer sitelerden indirdiklerimdede aynı sorun var.Avast pro kullanıyorum.
G
GameSpring
⭐ 17y
virüs uyarısı veriyor yapılandırma dosyasında trojen var uyarısı var sürekli sadece bunda değil diğer sitelerden indirdiklerimdede aynı sorun var.Avast pro kullanıyorum.
loader zaten başlı başına bir zararlı yazılım bu yüzden o hata gayet normal.
fakat daha önce böyle bir uyarı yoktu.amacım sizi yada siteyi kötülemek yada karalamak değil sadece daha önce karşılaşmadığım bir sorunun var olduğu hakkında bilgi vermek istedim.ilgine teşekkürler
fakat daha önce böyle bir uyarı yoktu.amacım sizi yada siteyi kötülemek yada karalamak değil sadece daha önce karşılaşmadığım bir sorunun var olduğu hakkında bilgi vermek istedim.ilgine teşekkürler
Loader zaten çalışmıyor niye indiriyorsun ki ?
X
XLGuardiyan
⭐ 17y
YHA KARDEŞİM EXTRALOOB AİLESI HIC BIR ZAMAN VIRIUS LU BISE KOYMAZ KOYARLARSADA SITE ADMINI SILER YHA SNN ANTİ DE BİŞLE VAR YADA SEN ANTİ KULLAN MAYI BILMIOSUN
YENISI DAHA GELMEDI BI KERE BEKLICEN 👴
G
GameSpring
⭐ 17y
link ölü.
link ölü.
Link ölü değil ayrıca programında çalışmadığını kaç kere söylememiz gerekecek ?
Kemalist,usta Program Çalışıyormu ?
bir üstteki mesajda çalışmadığı yazılı.
Çalışan Bişi Varmı Bana Sadece Şu Lazım : Auto Res Davetini Kabul Etme Sadece bu , bi bilginiz varmıydı acaba?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap