saol 😄
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 123 / 189
Yanıtlar
D
DangerWalker
⭐ 19y
Kemalist, 2 tane rumata loader açıpta aynı ıd ye deneyince 2. sinde auto login olmuyor 1. dende çıkıp tekrar deneyince ise hiç olmuyor acaba bunu multi client açıpta istediğimiz kadar aynı ıdye denettirebileceğimiz auto loginin etkin olduğu bir konuma getirebilirmisin. yapılabilir olduğunu düşünüyorum.
Link Kırık mı acaba bence açılmadıda :S
Link Kırık mı acaba bence açılmadıda :S
http://rapidshare.com/files/255987926/RumataLoader.rar
link çalışıyor.
hocam dosya virüslü çıktı loader dosyası. yalan derseniz KASPERSKY Antivirus ile taratın ve sonucu görün. Trojan içeriyor.
hocam dosya virüslü çıktı loader dosyası. yalan derseniz KASPERSKY Antivirus ile taratın ve sonucu görün. Trojan içeriyor.
Konuda neden virüs gösterdiği yazılı.
Konuda neden virüs gösterdiği yazılı.
hadi ya. o kadar okumadım direk indirdim kusura bakma. SAĞOL
sro botu açılmadı her zmn açılırdı loader la
İsrobot compatible'yi işaretle.
D
DangerWalker
⭐ 19y
Kemalist, 2 tane rumata loader açıpta aynı ıd ye deneyince 2. sinde auto login olmuyor 1. dende çıkıp tekrar deneyince ise hiç olmuyor acaba bunu multi client açıpta istediğimiz kadar aynı ıdye denettirebileceğimiz auto loginin etkin olduğu bir konuma getirebilirmisin. yapılabilir olduğunu düşünüyorum.
neden cevap vermiyosun? yapılamazsa yapılamaz de canım zorla değilya 😄 belki yaparsın diye düşünmüştüm
neden cevap vermiyosun?
vermiyosun ?
Hesap mı soruyorsun ?
D
DangerWalker
⭐ 19y
cevabımı bende beğenmedim değiştirdim 2 sn sonra 😄 hesap falan değil dediğim gibi yapabilirsen mutlu olurum ama yapamam dersen tabiki sen bilirsin.
Bir bilgim olmadığı için bir fikrimde yok.
D
DangerWalker
⭐ 19y
Bir bilgim olmadığı için bir fikrimde yok.
ok
koçum çalışmıyor atmayın.. mini loaderi deneyin açıyor çoklu charı 🤘
D
DangerWalker
⭐ 19y
koçum çalışmıyor atmayın.. mini loaderi deneyin açıyor çoklu charı 🤘
çalıştırmayı bilmiyorsun.
beyler bugün loader çalışmıo bende sizde çalışıyormu. Çalışıyorsa nasıl ????
G
greywolf_77
⭐ 17y
abi kasper virüs buldu bi el atsan...
1.202 bekliyoruz
/Güncel sürüm eklendi.
neden virüs bulduğunu defalarca söyledim ve konuyada yazdım lütfen okuyun.
abi kasper virüs buldu bi el atsan...
neden virüs bulduğunu defalarca söyledim ve konuyada yazdım lütfen okuyun.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap