Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 123 / 189
Yanıtlar
T
THEAPO ⭐ 17y
saol 😄
D
Kemalist, 2 tane rumata loader açıpta aynı ıd ye deneyince 2. sinde auto login olmuyor 1. dende çıkıp tekrar deneyince ise hiç olmuyor acaba bunu multi client açıpta istediğimiz kadar aynı ıdye denettirebileceğimiz auto loginin etkin olduğu bir konuma getirebilirmisin. yapılabilir olduğunu düşünüyorum.
S
sekortet ⭐ 18y
Link Kırık mı acaba bence açılmadıda :S
R
rappermt ⭐ 18y
hocam dosya virüslü çıktı loader dosyası. yalan derseniz KASPERSKY Antivirus ile taratın ve sonucu görün. Trojan içeriyor.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
hocam dosya virüslü çıktı loader dosyası. yalan derseniz KASPERSKY Antivirus ile taratın ve sonucu görün. Trojan içeriyor.

Konuda neden virüs gösterdiği yazılı.
R
rappermt ⭐ 18y

Konuda neden virüs gösterdiği yazılı.

hadi ya. o kadar okumadım direk indirdim kusura bakma. SAĞOL
R
recos ⭐ 18y
sro botu açılmadı her zmn açılırdı loader la
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
İsrobot compatible'yi işaretle.
D
Kemalist, 2 tane rumata loader açıpta aynı ıd ye deneyince 2. sinde auto login olmuyor 1. dende çıkıp tekrar deneyince ise hiç olmuyor acaba bunu multi client açıpta istediğimiz kadar aynı ıdye denettirebileceğimiz auto loginin etkin olduğu bir konuma getirebilirmisin. yapılabilir olduğunu düşünüyorum.

neden cevap vermiyosun? yapılamazsa yapılamaz de canım zorla değilya 😄 belki yaparsın diye düşünmüştüm
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

neden cevap vermiyosun?

vermiyosun ?

Hesap mı soruyorsun ?
D
cevabımı bende beğenmedim değiştirdim 2 sn sonra 😄 hesap falan değil dediğim gibi yapabilirsen mutlu olurum ama yapamam dersen tabiki sen bilirsin.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bir bilgim olmadığı için bir fikrimde yok.
D
Bir bilgim olmadığı için bir fikrimde yok.

ok
D
darser ⭐ 17y
koçum çalışmıyor atmayın.. mini loaderi deneyin açıyor çoklu charı 🤘
D
koçum çalışmıyor atmayın.. mini loaderi deneyin açıyor çoklu charı 🤘

çalıştırmayı bilmiyorsun.
B
bzkrt1453 ⭐ 17y
beyler bugün loader çalışmıo bende sizde çalışıyormu. Çalışıyorsa nasıl ????
G
abi kasper virüs buldu bi el atsan...
G
genenha ⭐ 18y
1.202 bekliyoruz
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
/Güncel sürüm eklendi.

abi kasper virüs buldu bi el atsan...

neden virüs bulduğunu defalarca söyledim ve konuyada yazdım lütfen okuyun.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: