Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 122 / 189
Yanıtlar
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bunun şifresi ne arkdaşlar ben koplayamıom

Arkadaşım kopyalama o zaman , bak konuda yazıyor şifresi al yaz.
B
banavurma ⭐ 17y
öncelikle yeni loader'ı paylaştığınız için teşekkürler. ancak ben zipli dosyayı açıp bir klasöre attıktan ve o klasörü açtıktan sonra 1 - 2 saniye içinde kısayol (hap şeklindeki) siliniyor. geriye sadece 2 tane simge kalıyor. bir kaç kere denedim. sizin ve humatanın kendi sitelerinden de denedim ama sonuç aynı. bilgisayarımda bir problem var sanırım. yardımcı olursanız savinirim

Kaspersky açıksa deaktif et.

teşekkür ederim. dediğiniz gibiymiş. anti-virüs'ü kapatınca problemsiz kuruldu.
F
fatihozgul ⭐ 18y
link gözükmüo bende
G
GARMONSU ⭐ 18y
Ellerine sağlık
K
Kai ⭐ 18y
Süpersin yha
A
abc38 ⭐ 17y
abi bu sro loader le girince sro nunu Auto Login programı gelmior bi çözüm önersen 😊
O
orcun93 ⭐ 19y
Çok saol hacı çalıştı valla (:
D
abi bu sro loader le girince sro nunu Auto Login programı gelmior bi çözüm önersen :)

2 tane sro açıpta aynı ıdye denersen gelmiyor 1 tane açıcan. 2 tane açtıysan bilgisayarı yeniden başlat bir tane aç denettir, çünkü baştan 2 tane açınca sonradan tekte açsan auto login gelmiyor.
R
recos ⭐ 18y
ben bi char botta açtım diğerini de rumata loader la bota bırakmaya çalışıyom ama auto logın de 3 sat tie deniyo girmiyo yoğunluktan mı yoksa sorun mu war
D
ben bi char botta açtım diğerini de rumata loader la bota bırakmaya çalışıyom ama auto logın de 3 sat tie deniyo girmiyo yoğunluktan mı yoksa sorun mu war

sözde yoğunluktan ama %30 girme %si var ama girmiyor bende 2 saat denedim girmedi serverler bomboşken bile 3-5 dk deniyor yeni sistemin dandikliğinden olsa gerek 😉
R
recos ⭐ 18y
Yardım lütfen
C
canmurat ⭐ 18y
yaa pc Trojen buluo :S:S
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
yaa pc Trojen buluo :S:S

Konuyu okursan cevabını alırsın 😉 .
L
lnTerpoL ⭐ 19y
arkadaşlar yardım lütfen sronun auto login programı gelmemesi için ne yapmam gerekiyor
T
TwiLighT ⭐ 18y
arkadaşlar yardım lütfen sronun auto login programı gelmemesi için ne yapmam gerekiyor

hiçbirşey
L
lnTerpoL ⭐ 19y

hiçbirşey

yukarıda arkadaş sronun auto login programı gelmiyor demiş o nasıl oluyor????
T
TwiLighT ⭐ 18y

hiçbirşey

yukarıda arkadaş sronun auto login programı gelmiyor demiş o nasıl oluyor????

onun gelmemesi sizin zararınıza olur 😊 yoksa nasıl oyuna girmeyi düşünüyorsunuz? 🙄
_
KEMALİST KARDEŞİM BUNUN İÇİNDEKİ Extraloob KLASÖRÜ İÇİNDE TROJEN BULUNDU DİKKATİNE...
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
KEMALİST KARDEŞİM BUNUN İÇİNDEKİ Extraloob KLASÖRÜ İÇİNDE TROJEN BULUNDU DİKKATİNE...

Extraloob klasörünün içinde resim var ne saçmalıyorsun 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: