S.a,
Defalarca yazdığınız Virus problemi hakkındaki yazınızı, sayfa numarası ile söyleseniz. Direk o sayfaya baksak. (Ben ve benim gibi bilmiyen arkadaşlar için..) Loder daki Anti virüs problemi yüzünden, oyuna katılamıyorum. 😞 Son sürümünü indirdim ama nafile....
Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]
· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 124 / 189
Yanıtlar
S.a,
Defalarca yazdığınız Virus problemi hakkındaki yazınızı, sayfa numarası ile söyleseniz. Direk o sayfaya baksak. (Ben ve benim gibi bilmiyen arkadaşlar için..) Loder daki Anti virüs problemi yüzünden, oyuna katılamıyorum. 😞 Son sürümünü indirdim ama nafile....
Mesajımı okursanız nerede yazdığımı anlarsınız.
/Güncel sürüm eklendi.abi kasper virüs buldu bi el atsan...
neden virüs bulduğunu defalarca söyledim ve konuyada yazdım lütfen okuyun.
Kaspersky'ı kapatmadan rumatayı çalıştıramayacaksınız artık , oyuna gelen auto login yüzünden yapılan geliştirmeler yüzünden kasper virüs olarak görüyor. Konuda ayrıntılı bilgi mevcut.
Rumate loaderde artık "Disable Disconnet" kısmını tıklamanın bir mantığı kaldımıki?
Evet, Şuan net bir şekilde algıladım. İlgin ve alakan için teşekkürler. (-Kemalist-)
ya password istiyo şifre ne arkadaşlar
beyler şifre ne yha
ya password istiyo şifre ne arkadaşlar
Rar şifresi ;
www.extraloob.comBu siteden alınan tüm programların GENEL olarak şifresi
www.extraloob.com Olur beyler..teşekkürler kardesim allah sevdigine kavuştursun 🤘 🤘 ❤️
slm
yanlış hatırlamıyorsam sen bi oto enter programı yapmıştın alt tab yapıncada çalışıyordu bende kendime celeriklerler için ufuak bi program yapmaya çalışıyorum acaba silkroada alt tab modunda nasıl send key yolladığın hakkında bilgi veya örnek kod verebilirmisin visual basic 6.0 kulanıyorum
iyi günler
pm atamıyormuşum 20 mesaj sınırı varmış o yüzden buraya yazdım eğer yollamak istersen kodları veya örnek kodları pm den yada buradan fark etmez .
yanlış hatırlamıyorsam sen bi oto enter programı yapmıştın alt tab yapıncada çalışıyordu bende kendime celeriklerler için ufuak bi program yapmaya çalışıyorum acaba silkroada alt tab modunda nasıl send key yolladığın hakkında bilgi veya örnek kod verebilirmisin visual basic 6.0 kulanıyorum
iyi günler
pm atamıyormuşum 20 mesaj sınırı varmış o yüzden buraya yazdım eğer yollamak istersen kodları veya örnek kodları pm den yada buradan fark etmez .
slm
iyi günler
Buraya koyduğum programlar genellikle başkalarına ait oluyor , kodları hakkında bir bilgim yok ama çalışma sistemleri sadece SRO_Client.exe 'de geçerli olsun gibisinden bir kaç ayar yapıyorlar sanırım.
slm
iyi günler
Buraya koyduğum programlar genellikle başkalarına ait oluyor , kodları hakkında bir bilgim yok ama çalışma sistemleri sadece SRO_Client.exe 'de geçerli olsun gibisinden bir kaç ayar yapıyorlar sanırım.
sro_cliette geçerli olsun diye yapıyorlar doğruda onun bi kodlaması var örnek bi kod lazım bana neyse cevabın için sağol
bi Sorum olacak. Loaderla bir kere bile oyuna giremedim. Client giriyor fakat loaderla giremiyorum. yardım edebilecek olan var mı? =\
Mükemmel Bro.^^
D
DangerWalker
⭐ 19y
bi Sorum olacak. Loaderla bir kere bile oyuna giremedim. Client giriyor fakat loaderla giremiyorum. yardım edebilecek olan var mı? =\
bu konuya değinmiştim
viewtopic.php?f=53&t=138654
rumatada bi sorun olduğu kesin 🤔
çok güzel ELİNİZE SAĞLIK
B
burak123gs
⭐ 17y
bunun şifresi ne
bunun şifresi ne
www.extraloob.comdiye yazılı konuya bakarsan.
L
LegendLess
⭐ 18y
Yeni Veriyounun yeniliği nedir daha kısa süredemi entera basıyoruz ? Yer alamıs konuda
Arkadaşlar bişey ögrenmek istiyorum..Silkroad Online ye Auto Login geldiginden soruyorum..Remuta Loader la Oyuna girdikden sonra oyun Trafic dedikce tıklama aralıgı ne kadar 12 saniyemi?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap