Icerige atla
Extraloob

Roc ile Kaç Tane Yeni Server Gelir ve İsimleri ???

· 71 Yanıt · 6.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Roc ile Kaç Tane Yeni Server Gelir ve İsimleri ???

1-2 hafta içerisinde Roc gelecek muhtemelen 2 yeni server gelir diyorum bu konuda bakalım ne kadar bilginiz var gelecek olan server isimleri ne olacak ve kaç server gelecek ve ne zaman update gelecek tahminleri alalım ❓

Saygılarımızla,
71 Yanıt
H
hayabusa_ ⭐ 19y
gelsede fark etmez oyunun tadı kalmadı artık
P
Tek server gelir isim tutturmaya çalışmak 100 metreden taşla ördek kafası vurmaya çalışmak gibi bişey olur herhalde.
3 hafta ya da 1 ay diye düşünüyorum anca gelir herhalde
J
okancım bu roc legend ile gelir islamıda yanında getirir milettide bağımlı etmek için 2 server la gelir bu server ların adıda ipek yolu üzerinde olan mülüman şehirleri olur muhtamel 2 isim Semerkant,yada Tahran(Teheran) Bağdat(baghdad) ta muhtamel bi isim
K
Kai ⭐ 18y
Roc la beraber gelir bence bi tane yeni server.İsmide Constantine filan olsa güzel olur aslında,athens var da istanbul neden olmasın.
A
Achilles ⭐ 18y
2 gelirbelki

biri sunny güneş sistemi
diğeride eros olabilir mitoloji^^
E
Elessar ⭐ 18y
Angrod yada Alassea olur diye tahmin ediyorum 😜 Yada bir tanrı ismi olur 🙄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Roc'un bir ay içinde geleceğini düşünüyorum.1 server açılır.Serverın ismini kimse bilemez.
B
battall ⭐ 18y
mekke olur islamin dogus yeri medine war bir suru yer war 😄
I
IslamicCc ⭐ 19y
bana göre roc plus 2 hafta içerisinde gelir ve yeni server eklenmeden gelir. serverı uptade ten bir müddet sonra eklerler ve yenı bişey gibi sunarlar...
A
1 ay sonra gelir, tek server açılır. İsmini kestirmek çok çok zor.
M
Misproject ⭐ 19y
Polgara"]Tek server gelir isim tutturmaya çalışmak 100 metreden taşla ördek kafası vurmaya çalışmak gibi bişey olur herhalde.
3 hafta ya da 1 ay diye düşünüyorum anca gelir herhalde
C
Continuum ⭐ 18y
Bence 1 tane server gelir.Adi büyük ihtimal Ortodoğu'dan bişeyler olacaktir.
K
Kobe ⭐ 19y
2 server
Windy
Windy ⭐ 19y
Download linkleri eklendikten 1 ay- sürede gelir. 1 server açılır. İsmide "Roc"k'n Roll olur 😈 ( ismi sallayarak tutturabilecek varmıki 🙄 )
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Ayın 21 'inde gelecek , tek server açılacak isminide Anubis koydum 😜

ps : Şu arap ırkı geyiğiyle bütün sro dünyasının aklını bulandırdım 😁 Adamlar'a update diyorsun arap diyorlar 😁 😁
A
Agilla ⭐ 18y
Update Temmuzun 12 sinde olucak 2 Yeni Server Açılıcak
J
Sitede açıklama yapmadılar yeni server ile ilgili kendi fikrim yeni server ismi Jadakiss olucak. 😄
Y
yeonyang ⭐ 19y
1 server gelir ismi Malatya olur kesin.
I
okancım bu roc legend ile gelir islamıda yanında getirir milettide bağımlı etmek için 2 server la gelir bu server ların adıda ipek yolu üzerinde olan mülüman şehirleri olur muhtamel 2 isim Semerkant,yada Tahran(Teheran) Bağdat(baghdad) ta muhtamel bi isim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: