Icerige atla
Extraloob

RIO KARNAVALI 2011

· 11 Yanıt · 27K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
RIO KARNAVALI 2011

memleketim gene show'a başladı buradaki kadınlar gerçekten güzel sex yapıyorlar ve hepsinin vucutları sert ve kaslı awwwww 🙏 pray:

Brezilya’da Rio karnavalı başladı. Dünyaca ünlü karnavalın açılışı, Belediye Başkanının konfeti yağmuru altında kentin simgesi olan anahtarı karnavalın sembolü olarak kabul edilen Kral Momo’ya teslim etmesiyle yapıldı.

5 gün sürecek festival, Belediye Başkanı Eduardo Paes’in, ‘‘Kentin anahtarını majestelerine veriyorum’‘ sözleriyle başlarken, Kraliçe ve 2 prensesiyle beraber anahtarı teslim alan Kral Momo ‘‘Kenti yönetmek büyük bir sorumluluk ve büyük bir keyif’‘ yanıtını verdi ve samba yaptı.

Ünlü brezilyalı futbulco Ronaldinho da bir samba okulunun sponsoru olduğu için davetliler arasında yer aldı.

http://video.cnnturk.com/2010/eglence/2/12/rio-karnavali-basladi

11 Yanıt
A
Addicted ⭐ 19y
Çirnkin bunlar sevmiyorum ben 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
çirkin değil vahşiler daha ilkel bir dünya burası ve bu yüzden hepsi vahşi duruyorlar beni çeken de bu vahşilik yatakta da aynen öyle vahşiler ama yurdum tüm dünyada nam salmış türk gibi güçlüsün diyorlar len zati Türk'üm diyorum bunları yatakta fifi anında konuşuyoruz da makara: 😜
A
Addicted ⭐ 19y
çirkin değil vahşiler daha ilkel bir dünya burası ve bu yüzden hepsi vahşi duruyorlar beni çeken de bu vahşilik yatakta da aynen öyle vahşiler ama yurdum tüm dünyada nam salmış türk gibi güçlüsün diyorlar len zati Türk'üm diyorum bunları yatakta fifi anında konuşuyoruz da makara: :P

Bende vahşi sevmiyorum işte 😆 Çok çılgın oluyolar bunlar makara: Kız dediğin biraz narin olucak böyle [horny21
Barzo
Barzo ⭐ 19y

yarıldım ya makara:

çirkin değil vahşiler daha ilkel bir dünya burası ve bu yüzden hepsi vahşi duruyorlar beni çeken de bu vahşilik yatakta da aynen öyle vahşiler ama yurdum tüm dünyada nam salmış türk gibi güçlüsün diyorlar len zati Türk'üm diyorum bunları yatakta fifi anında konuşuyoruz da makara: :P

adam sexle bozmuş kafayı neutral1
M
MainMagic ⭐ 18y
Latina neysede yerli benim tarzım değil
J
Journalist ⭐ 19y
Bende tapıyorum şu festivale bir gidemedim yahu.. 🙏

Godfather'ın da dediği gibi kadın dediğin yatakta vahşileşecek, bir sex tanrıçasına dönüşecek yoksa normal bir kadın orgasm olduktan sonra çok sıkıcı olur pfff.. 😜
B
Belarj ⭐ 17y
abi topiği kimselere bırakmıyosun ayrıca Addicted sonuna kadar haklı
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
L
Lurkeer ⭐ 16y
Gitmek lazım parçalar iyi ya:D
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y

Fetish severim.Tarzımız farkımız 👍 makara:
G
ghost12 ⭐ 17y

Fetish severim.Tarzımız farkımız 👍 makara:

Güzel kızlar vallaha,gitmek lazım birdahaki seneye 👴 🙏

Fetish severim diyorsun hangi bölgeler 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: