B Belarj OP ⭐ 17y 15 yil once #1 [flash=600,400]http://video.mynet.com/1nisannn/Yetenek-Sizsiniz-Gokalp-Alpay/1116159.swf[/flash]Buradan [F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk'' TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
sarkolata ⭐ 17y 15 yil once #2 ahah süper makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Barzo ⭐ 19y 15 yil once #3 dün izledim yamuldum resmen gülmekten makara:ps: zafer sarhoşuyum 😎 gerçekten sarhoş olmaya gidiyorum makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #4 yazık. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #5 yazık. 🤝 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F favretto ⭐ 16y 15 yil once #6 böyle tipleri görünce çok üzülüyorum 😞 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil