Icerige atla
Extraloob

Selam ^^ 02 Haz 2011 / 29 Ekim 2011 güncel.

· 40 Yanıt · 2.0K görüntüleme
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Selam millet, bundan sonra tekrar aranızdayım. Derenin altından çok sular geçti. Artık sizlerle tekrar buradayım. Herkese iyi forumlar. ❤️
Special thx to Flexi
40 Yanıt
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Teşekkürler hoşgeldiniz.Başvurunuz ulaştı,en kısa zamanda bilgilendireceğiz.İyi forumlar.
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Teşekkürler hoşgeldiniz.Başvurunuz ulaştı,en kısa zamanda bilgilendireceğiz.İyi forumlar.

😘
Special thx to Flexi
R
Rapp3R ⭐ 18y
hoşgeldin 😊
K
Kitty ⭐ 16y
Kim kimin tarafında anlamakta güçlük çekiyorum artık.
R
Rapp3R ⭐ 18y
seni ilgilendirmez deme ihtimaline rağmen neden? diye sormadan edemiyorum.
K
Kitty ⭐ 16y
Yoo ne alakası var cnm. Beni olduğu kadar seni de ilgilendirir bu. Ne de olsa aynı ortamdayız sonuçta -.- Ama milletin içinde konuşulacak şeyler değil bunlar, herkesin unutup hasıraltı etmek istediği şeyler ama kimse böyle şeyleri görüp susmamı beklemesin kusura da bakmayın yani böyle şeylere gelemem.
Pm at msnden konuşuruz -_-
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Selam bebek
V
volkanka ⭐ 17y
Selam bebek

biggrint1
H
Hayta35 ⭐ 16y
Hoşgeldin Gökhan 💃
L
Leet1 ⭐ 19y
Hoşgeldin, keyifli forumlar
N
nukenobar ⭐ 15y
vay gokhen vay
R
RecLast ⭐ 18y
Tekrardan hoşgeldin ozaman ^^
NiNCaSu
NiNCaSu ⭐ 19y
Selam bebek

biggrint1

sick1 83035633
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Hoşbulduk teşekkürler herkese.

@Kitty

İsmin fundaydı sanırım, biz konuşulacakları konuştuk gereken kişilerle. Eğer onay görmeseydim bu topicde sana cevap veriyor olmazdım zaten. 😘

@volkanka

Ohooooowwwww kimleri görüyorum yahu burada. Volkan abim şimdi beni yeni nickle tanımaz ama pm'ye bakarsa tanıyacaktır. 😎
Special thx to Flexi
F
Ya bnm sana ozel bi kinim yok zaten kim olsa aynı şeyi söylerdim sadece garibime gidiyor bunlar ve dile getiriyorum o kdr...
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Ya bnm sana ozel bi kinim yok zaten kim olsa aynı şeyi söylerdim sadece garibime gidiyor bunlar ve dile getiriyorum o kdr...

Tabiki en doğal hakkın bu, fakat ben buraya ihanet edip gidip biyerleri gezip tozup gelmedim. Site satıldığında tüm herkesle birlikte bırakmak zorunda kaldım, kimsenin arkasından konuşup ihanet de etmedim kimse gibi. Doğrusunun bu olduğunu düşündüm, geldim. ❤️
Special thx to Flexi
Lenneth
Lenneth OP ⭐ 19y
Hoşgeldin, keyifli forumlar

😘
Special thx to Flexi
W
Warrison ⭐ 15y
Kim kimin tarafında anlamakta güçlük çekiyorum artık.

ortalık karıştı 😜
T
İsteyen orada olur isteyen burada olur. İsteyen hem orada olur hemde burada olur.

Can Yücel

PS Hoşgeldin tekrar

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: