hoşgeldin genç 😊
Selam ^^ 02 Haz 2011 / 29 Ekim 2011 güncel.
· 40 Yanıt · 2.0K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
İsteyen orada olur isteyen burada olur. İsteyen hem orada olur hemde burada olur.❤️ 😘
Can Yücel
PS Hoşgeldin tekrar
hg 😊
İsteyen orada olur isteyen burada olur. İsteyen hem orada olur hemde burada olur.
Can Yücel
PS Hoşgeldin tekrar
Şu tuzluğu uzatır mısın ?
Can Yücel. 😁
hoşbulduk. ❤️
Special thx to FlexiKusura bakmasın Lenneth ama silkroad.com'da down oldu diye buraya geldi.
Kusura bakmasın Lenneth ama silkroad.com'da down oldu diye buraya geldi.
Görevi kendim bıraktım.
Special thx to FlexiKusura bakmasın Lenneth ama silkroad.com'da down oldu diye buraya geldi.
Görevi kendim bıraktım.
Hayır önce glob'dan mod'a düştün sonra görevi bıraktın. Gerçi senin özgür iraden istediğini yaparsın ama gerçek bu ne kadar inkar etsen de. Neyse polemik yaratmak istemiyorum, hoşgeldin tecrübeli biri olduğunu biliyorum iyi işler çıkartırsın burdada 😉
Kusura bakmasın Lenneth ama silkroad.com'da down oldu diye buraya geldi.
Görevi kendim bıraktım.
Hayır önce glob'dan mod'a düştün sonra görevi bıraktın. Gerçi senin özgür iraden istediğini yaparsın ama gerçek bu ne kadar inkar etsen de. Neyse polemik yaratmak istemiyorum, hoşgeldin tecrübeli biri olduğunu biliyorum iyi işler çıkartırsın burdada ;)
Bilmediğin, bilmediğiniz çok şeyler var. Neyse uzatmayalım. Hoşbulduk hacım, çıkartacağız inşallah. ❤️
Special thx to Flexi02 Haz 2011 21:07 ' de açmışım bu topiği, topic'e giren herkes bana kuşkulu gözlerle bakmış. Kimisi kuşkusunu dile getirmiş. Kimisi bakıpta kapatmış. Ama ben o gün yılmadım, baskılara göğüs gerdim, şimdi buradayım. Konuyu uplamamdaki amaç öyle gelip geçici birisi olmadığımı göstermektir. Hepinize iyi forumlar.
Gökhan DİNÇ.
Gökhan DİNÇ.
Special thx to Flexi02 Haz 2011 21:07 ' de açmışım bu topiği, topic'e giren herkes bana kuşkulu gözlerle bakmış. Kimisi kuşkusunu dile getirmiş. Kimisi bakıpta kapatmış. Ama ben o gün yılmadım, baskılara göğüs gerdim, şimdi buradayım. Konuyu uplamamdaki amaç öyle gelip geçici birisi olmadığımı göstermektir. Hepinize iyi forumlar.
Gökhan DİNÇ.
Adam artist beyler dağılın 💃
M
MelancholyMan
⭐ 17y
02 Haz 2011 21:07 ' de açmışım bu topiği, topic'e giren herkes bana kuşkulu gözlerle bakmış. Kimisi kuşkusunu dile getirmiş. Kimisi bakıpta kapatmış. Ama ben o gün yılmadım, baskılara göğüs gerdim, şimdi buradayım. Konuyu uplamamdaki amaç öyle gelip geçici birisi olmadığımı göstermektir. Hepinize iyi forumlar.
Gökhan DİNÇ.
Önemli kişilik 💃
02 Haz 2011 21:07 ' de açmışım bu topiği, topic'e giren herkes bana kuşkulu gözlerle bakmış. Kimisi kuşkusunu dile getirmiş. Kimisi bakıpta kapatmış. Ama ben o gün yılmadım, baskılara göğüs gerdim, şimdi buradayım. Konuyu uplamamdaki amaç öyle gelip geçici birisi olmadığımı göstermektir. Hepinize iyi forumlar.
Gökhan DİNÇ.
Önemli kişilik 💃
Sus banlar yoksa 😁
M
MelancholyMan
⭐ 17y
Sus banlar yoksa 😁
Adam artiz sonuçta 😁
Sus banlar yoksa 😁
Adam artiz sonuçta 😁
sakinolsampiyon: daral:
Special thx to Flexi M
MelancholyMan
⭐ 17y
Sus banlar yoksa 😁
Adam artiz sonuçta 😁
sakinolsampiyon: daral:
Gerçek anlamdaydı.
Gerçek anlamdaydı.
Doğrudur. 🍺
Special thx to FlexiAdam manager 🕵️
Adam manager 🕵️
sakinolsampiyon: cool2:
Special thx to FlexiAdam manager 🕵️
sakinolsampiyon: cool2:
Paylaştığı iconların adı bile cool 🙄
M
MelancholyMan
⭐ 17y
O değilde " redface " bu nedir ? Oyşh gibi birşeymi . Yoksa tek bağlantı kuran benmiyim ?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap