Rapidshare.com yeni bir sistem çıkarmış , rapid puanlarınızla piyango oynayabiliyorsunuz.50 Rapid Point'e bir bilet alabiliyorsunuz ve bununla çekilişe katılıyorsunuz . Nasıl kazanıyorsunuz yada kazananlara nasıl bir para dağıtıyorlar söylenmemiş lakin 50.000 £ luk bir para dağıtılacağı ortada gittim hemen bir tane aldım ^^
- Resim Silinmiş.
Nasıl alınacağına gelirsek - bir rapidshare hesabınızla yada collector hesabınızla giriş yapıyorsunuz ve yukarıda gördüğünüz yerde kaç tane alacaksanız o kadar +'ya basıyorsunuz , sonrada altındaki "add" yazan butona tıklıyorsunuz.
Kazanan kişi 1 Haziran'da açıklanacakmış.
Rapid Lottery - 50.000 £ Ödüllü ^^
· 8 Replies · 867 views 0 reading
8 Replies
A
AnatoliaFire1
⭐ 18y
50.000 £ 😱
babasın hacım hemen çektim 63 tane parayı bulursak ver elini isveç ekip hazırmı prada pol'e söyle 3 tane puma kapsın ahahahaa gidiyoruz bu sefer brotha 😄 😄 😜
50.000 £ 8O
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
babasın hacım hemen çektim 63 tane parayı bulursak ver elini isveç ekip hazırmı prada pol'e söyle 3 tane puma kapsın ahahahaa gidiyoruz bu sefer brotha 😄 😄 :P
Gidiyoruz sonunda 😈
Baba yaza insan kalmıyor isveçte ama 😜 Hepsi çil yavrusu gibi dağılıyorlar akdeniz ülkelerine.. Kızgın kumlardan serin sulara atlarlarken havada yakalamamız lazım 😄
bro 60km/h hızına ulaşan 3 tane pumamız var yakalarız hepsini 😄 😜
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Onlardaki bacakla 60km ...
Bize daha sağlam birşey lazım gibime geliyor 😜
Bize daha sağlam birşey lazım gibime geliyor 😜
Log in to write a reply.
Log In