XERO arkadaşımız konuyu daha önce sadece download ve tanıtım açısından vermiş fakat ben buna dahil rapid premium kullanıcılarının nasıl liste yapacağını anlatmak istedim

Programi burdan indirelim

[download]TIKLA[/download]

Yeni sürümler çıkacağı için link illa ölecektir: Resmi sitesi burda :http://www.freedownloadmanager.org

1-) Programda türkçe dil desteği mevcut.Kurulum bitince karşımıza Optimizasyon Sihirbazı gelecek.Ordan internet hızınızı seçersiniz.
2-) Seçenekler >> Araçlar >> Site Yöneticisi menüsüne geldiğimizde karşımıza gelen ekranda Tüm Parolaları Sil diyoruz. (Parola zaten kayıt etmedik demeyin,silin (lütfen 😉 )

Bahsettiğim şey bu
Spoiler
- Resim Silinmiş.

3-) Sonrasında Sol en üstte bulunan + işaretine tıklıyoruz karşımıza çıkan pencerede link kısmına herhangi bir rapid linkini yazın,KULLANICI ADI VE PAROLASI GEREKİYOR kutusunu işaretleyin,kullanıcı adı ve parolasını bana göstermeden yazın 😜 ve OK'e tıklayın.
Demin bu kısmı anlattım.
Spoiler
- Resim Silinmiş.

Buraya kadar,şu an rapid parolamızı kaydettik.

Peki link listesini nasıl ekleyeceğiz ?

4-) Bilgisayarınızın istediğiniz bir yerine bir metin belgesi açın.Benim tavsiyem masa üstü 😜
Metin belgesinin içine rapid linklerini yapıştırın.

Bi linki yapıştıramıyorsan ben sana ne deyim.Al sana resim bakarak yap :P
Spoiler
- Resim Silinmiş.

5-)Dosya,Al,Url Listesi Al diyoruz.

Beri bak Url listesini al olayının resmi burda :P
Spoiler
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

Free Download Manager'da 3 ayri trafik tipi var.Bunlari kendiniz belirleyebilirsiniz.
Seyrek,Orta ve Yoğun kip.
Seçenekler >> Ayarlar >> Ağ dediğinizde bu trafik tipleri ile ilgili düzenlemeleri yapabilirsiniz.
Diğer download yöneticilerine nazaran gerçekten çok güzel verim alabileceğiniz bir programdır.
Premiumcular hadi iş başına 😉