A AxiShey OP ⭐ 17y 17 yil once #1 😜 😜 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
P Prisoners ⭐ 18y 17 yil once #2 Güzeller 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B By_DaDaS ⭐ 17y 17 yil once #3 :D:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TwiLighT ⭐ 18y 17 yil once #4 İhtiyaç halinde camı kırınız 😆 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Lampard_08 ⭐ 17y 17 yil once #5 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Misproject ⭐ 19y 17 yil once #6 hehe TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P PolgaraWahrenheit ⭐ 19y 17 yil once #7 😆 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #8 😄 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A angela ⭐ 19y 17 yil once #9 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AxiShey OP ⭐ 17y 17 yil once #10 beğendiğiniz için teşekkürler 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 17 yil once #11 Sallama rakı haha:D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F Fre3sTyLe ⭐ 18y 17 yil once #12 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #13 ezeldir buna bayılırım 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AxiShey OP ⭐ 17y 17 yil once #14 😜 ozaman afiyet olsun okan abi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #15 merci canım merci ama ben bira seviyorum 😄 😜 rakıya var daha bi 10 yılım sonra tanışacağız onunla 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AxiShey OP ⭐ 17y 17 yil once #16 merci canım merci ama ben bira seviyorum 😄 😜 rakıya var daha bi 10 yılım sonra tanışacağız onunla :Pvalla ne yalan diyeyim 2, ci bitti 3. yolda en son 4. biram kalıyor onu paylaşabilirim 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 17 yil once #17 çok teşekkür ederim afiyet olsun canımcım ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AxiShey OP ⭐ 17y 17 yil once #18 çok teşekkür ederim afiyet olsun canımcım ^^thkns TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Prophecy ⭐ 17y 17 yil once #19 Hehe 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AxiShey OP ⭐ 17y 17 yil once #20 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil