Yapılandırma ile ilgii sorularınızı konu altında sorunuz. 8)

Flame Devil Force ve Flame body serisinin neden kapalı olduğunu merak ettim,açıklama yapılabilir mi lütfen?
Benim düşüncem ve tecrübem tam tersini söylüyor 😊Flame Devil Force ve Flame body serisinin neden kapalı olduğunu merak ettim,açıklama yapılabilir mi lütfen?
full int olacağı için zaten fazladan mag. defans olacaktır kapalı olması zorunlu değil isteyen açabilir nuke atarkende phy damage de fazla bir işe yaramayacağı için gereksizdir sp den tasarruf yoksa herbiri azda olsa çokda olsa işe yarar 😜
Combolar yerine Heuskal Spear Series in açılması daha iyi olurdu 😉 ^^bu yoruma da aynen katılıyorum 😊
güzel emeğine sağlık ben şunu cok merak ediyorum 90 LWL A FF Bİ FULL İNT NUKE HER YÖNDEN EN İYİ YAPILANDIRMA NE OLUR ? Ö.M atarsanız cok sevinirm ;)
neden lighting değilde cold ?
yahu bu ARKO sadece konu açmak için yapılandırma uyduruyor arkadaslar ..
1. fire spear yapıoyosun en önemli şey phy atack ,phy atack buff kapalı :s
2. cold nukelerı iş görmez boşuan sp 😊 asıl ıstege bağlı bunlar olmalı
3.madem heuksal puff skılı (mag def) açılmayacak ne demeye weapon skillerını açıyosun?
4. mag def + fire wall nasıl kapalı olur aklım almıyo :S
5. passive phy atack veren skill bile kapalı charın heuksal skıllerı en onmlı skillerı olmasına ragmen
Kısacası arkadaslar bu kardeşimiz bı seyden çakmıyo bütün buıldleri böyle hepsi hikaye ... başka yerde bunları söyleme aman adama gülerler:)))
yahu bu ARKO sadece konu açmak için yapılandırma uyduruyor arkadaslar ..
1. fire spear yapıoyosun en önemli şey phy atack ,phy atack buff kapalı :s
2. cold nukelerı iş görmez boşuan sp 😊 asıl ıstege bağlı bunlar olmalı
3.madem heuksal puff skılı (mag def) açılmayacak ne demeye weapon skillerını açıyosun?
4. mag def + fire wall nasıl kapalı olur aklım almıyo :S
5. passive phy atack veren skill bile kapalı charın heuksal skıllerı en onmlı skillerı olmasına ragmen
Kısacası arkadaslar bu kardeşimiz bı seyden çakmıyo bütün buıldleri böyle hepsi hikaye ... başka yerde bunları söyleme aman adama gülerler:)))
xDD 👍 Kardesm mod basvurusunda bulun sen :D
iyi bi yapılandırma bizim server de vardı böyle bir car seti saglam olunca zor yatıyordu. ☕
Combolar yerine Heuskal Spear Series in açılması daha iyi olurdu 😉 ^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap