Icerige atla
Extraloob

Ps3 4.82 Süper Slim ve Diğerlerine Oyun Yükleme [Resimli Anlatım]

· 188 Yanıt · 137K görüntüleme · Sayfa 4 / 10
Yanıtlar
P
nasıl silicem ayrıca ps3 e de verdiği pkg dosyasını kurdum kesin ondada boşluk vardır şimdi
valla yardımcı olursan memnun olurum kafayı yemek üzereyim
P
düzelttim şimdi apache failed dedi
P
apache diye birşey kurmuştum ayrı programı silip tekrar yüklesem düzelirmi
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
apache diye birşey kurmuştum ayrı programı silip tekrar yüklesem düzelirmi

Skype gibi programları kapat engelleyebilecek. Çıkan hataşarı internetten aratman lazım çünkü çok fazla alakasız program kuruluyor hepsinin farklı sorunları var...
P
ya gözünü seveyim yokmu bildiğin birşey son bir engel var önümde yardım et skype vb. hepsi kapalı steam dahailmi buna?
P
PKG Linker problems : ps3hacks böyle birşey var anlayamadım incelermisin belki sorunumun çaresi burdadır
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Pkg linker diye aratmana gerek yok , apache ile ilgili aldığın hatayı internette arat. Ps3 tem bağımsız bir şey apache. Resim at bende bakıyom tam hatanın.
P
Start server dedikten sonra böyle oldu uzun arama sonrası bu forumu buldum yaparsan sen yaparsın yardım et gözünü seveyim
Dosyalar (1)
E
Kardeşim Windows Defender'ı kökünden kapat. Sonra virüs programını kapat. En son hizmetlerden World Wide Web'i kapat. Skype varsa onu da sil.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Start server dedikten sonra böyle oldu uzun arama sonrası bu forumu buldum yaparsan sen yaparsın yardım et gözünü seveyim

Antivirüslerdende kaynaklanabilir sorun. Önüne gelen tüm programları kapat , arkada bile açık olmasın görev yöneticisindende kapat.

Şu anlık aklıma bir şey gelmiyor maalesef
P
benim attığım siteye baksana belki işey yarayan birşey vardır apachede heralde server kurmak için kullanılıyor sitede anlattığı programda gözünü seveyim sen bulursun birşeyler yardım et lütfen
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
benim attığım siteye baksana belki işey yarayan birşey vardır apachede heralde server kurmak için kullanılıyor sitede anlattığı programda gözünü seveyim sen bulursun birşeyler yardım et lütfen

Baktım bir şey yok bende tatildeyim önümde pc yok bakamıyorum haftaya pzartesi gelip team atarsan bakabilirim pcne.
P
size ulaşabileceğim instagram hesabınız varmı öğrenciyim gözünü seveyim
P
telefondanda teamwievere a girebilirsiniz
P
bi sunucu değitirmeyi araştırırmısınız
P
pkg linker 1 çalışıyor ama ps3 de daha önceden pkg linker 2 nin server dosyasını kurduğum için onda port 8486 pc deki port 80 ben bu serverın portunu nerden ayarlayabilirim
P
ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZÜM NASIL ÇÖZDÜĞÜMÜ ANLATAYIM : PKG LİNKER V2 HATA VERİYORDU V1 İ KURDUM O ÇALIŞIYORDU AMA V2 NİN PKG DOSYASINI KURDUĞUM İÇİN DESTEKLEMİYORDU SERVER BENDE HAN TOOLBOXI KALDIRIP TEKRAR KURDUM SERVER DOSYASI SİLİNMİŞTİ VE PKG LİNKER V1 İN SERVER PKG SİNİ KURDUM TECRÜBELERİM BENİ DAHA BİLGİLİ YAPTI SORU SORMAK İSTEYENE YARDIMCI OLABİLİRİM
P
ya gene rahatsız ediyorum ama han toolbox ı sildim ve tarayıcıdan debuge package manager ı açsam bile pkg olarak geri yükleyemiyorum
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
ya gene rahatsız ediyorum ama han toolbox ı sildim ve tarayıcıdan debuge package manager ı açsam bile pkg olarak geri yükleyemiyorum

Debug package manager'ı konunun neresinde gördün ki böyle bir şey yapıyorsun...
Han enabler'ı enable edip yüklemen gerekiyor ama büyük ihtimal debug yaptığın için yükleyemezsin. Sıfırdan firmware kurup yüklemen lazım.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: